Μπηχτή από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Εθνικου με αποδέκτες εκτός αλλά και εντός του συλλόγου

Με ανάρτηση στην σελίδα που διατηρεί στο facebook, το τμήμα ποδοσφαίρου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης πέταξε σαφέστατη μπηχτή μεταξύ άλλων και στο αντίστοιχο τμήμα βόλεϊ του ίδιου συλλόγου.

Συγκεκριμένα δημοσιεύοντας δυο φωτογραφίες από το πως ήταν οι εγκαταστάσεις του Μαρακανά και πως έχουν γίνει, υποστήριξε ότι αυτό έχει γίνει σε μια περιοχή που είχε εγκαταληφθεί χάρη στο μεράκι των εθελοντών του Εθνικού, χωρίς να μπει σε εγχώρια ή ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης και κυρίως «χωρίς να χρωστάμε σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ».

Η μπηχτή είναι προφανές οτι αφορά άλλες ομάδες στην περιοχή που έλαβαν τα προηγούμενα χρόνια αλλά ακόμα και φέτος χρηματοδοτήσεις από διάφορα διαθέσιμα κονδύλια, αλλά αφορά και τμήματα εντός του συλλόγου. Άλλωστε μάλλον όχι τυχαία αναρτήθηκε η συγκεκριμένη αναφορά λίγες ώρες μετά την γενική συνέλευση του ΜΓΣ Εθνικός όπου έγινε γνωστό ότι το τμήμα βόλεϊ έχει δημιουργήσει χρέη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

Σεβόμαστε κάθε λιθαράκι που προστέθηκε από τους εκάστοτε ποδοσφαιριστές, παράγοντες, εθελοντές και φιλάθλους του τμήματός μας, στην προσπάθεια να δημιουργήσουμε και να συντηρήσουμε όσο το δυνατόν κατάλληλες συνθήκες άθλησης για τους ποδοσφαιριστές μας, αναπτύσσοντας συγχρόνως και μία ως τότε εγκατελειμένη περιοχή της Αλεξανδρούπολης και όλα αυτά, χωρίς να έχουμε επωφεληθεί από κανένα δημοτικό, περιφερειακό, εθνικό ή ευρωπαϊκό πρόγραμμα χρηματοδότησης και χωρίς να χρωστάμε σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ.
Συνεχίζουμε από την επόμενη εβδομάδα και με την πλήρη ανακαίνιση των 5 αποδυτηρίων των μικρών ποδοσφαιριστών της ακαδημίας μας, ξανά με μόνους βοηθούς μας, τους εθελοντές και τους φιλάθλους μας.