Super League: Το «ντέρμπι αιωνίων» μέσα από τα μάτια του Βασίλη Τοροσίδη!

Ο Ξανθιώτης πολύπειρος αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Τοροσίδης, μίλησε στην κάμερα της «Nova» για το ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής των Playoff ανάμεσα στους αιωνίους αντιπάλους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Αναμφισβήτητα το ενδιαφέρον της Θράκης και ιδιαίτερα της Ξάνθης στρέφεται στο πολύ μεγάλο παιχνίδι ζωής και θανάτου του ΑΟΞ κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά και το ντέρμπι αιωνίων δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, πόσο μάλλον όταν υπάρχει και θρακιώτικο ενδιαφέρον.

Ο Βασίλης αρχικά μίλησε για την συμπλήρωση της δεκαετίας της θητείας του Βαγγέλη Μαρινάκη στον σύλλογο, λέγοντας πως πέρα από τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα, οι τεράστιες πωλήσεις που δεν συμβαδίζουν με το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου και τα παιχνίδια σε Champions και Europa League είναι αυτά που ουσιαστικά μεγαλώνουν τον Ολυμπιακό.

Για τα ντέρμπι των προηγούμενων ετών είπε:
«Είναι πάρα πολλά τα ντέρμπι που έχω παίξει. Αυτό που θυμάμαι πιο έντονα είναι το 4-0 του κυπέλλου. Είχαμε παίξει τρεις μέρες πριν για το πρωτάθλημα και ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, αλλά φέραμε 1-1. Στο κύπελλο πολλοί περίμεναν να είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι και ίσως να αποκλειστούμε, αλλά τελικά οδηγηθήκαμε σε ποδοσφαιρικό περίπατο. Μου έχει μείνει έντονα το παιχνίδι γιατί σκόραρα.»

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό:
«Τα δύο ματς που φοβάμαι περισσότερο στα playoff είναι με τον Παναθηναϊκό. Το έχω συζητήσει και με τους συμπαίχτες μου. Οι παίχτες του Παναθηναϊκού ξέρουν ότι δυστυχώς δεν θα είναι στην Ευρώπη και παίζουν πολύ ελεύθερα. Εμείς πρέπει να σκεφτούμε ότι στα δύο ματς του πρωταθλήματος δεν είμασταν καλοί, να το έχουμε ως μάθημα και να είμαστε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό σοβαροί ώστε να πάρουμε την νίκη.»

Τέλος, σε ερώτηση που του έγινε για την επόμενη σεζόν, απάντησε πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κατακτήσει και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα και να προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου, χωρίς να έχει σκεφτεί ακόμα την επόμενη σεζόν.