Κύπελλο Ελλάδος: Καμήλα και Αμπελόκηποι προστέθηκαν στους πιθανούς αντιπάλους Πανθρακικού, ΑΕΔ, Ορφέα και Νέστου

Η Δόξα Κάτω Καμήλας στις Σέρρες και η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Δράμας ΑΕ Αμπελοκήπων είναι οι δυο ομάδες που αναδείχθηκαν τυχερές στις κληρώσεις που είχαν απομείνει για να σχηματιστεί το παζλ των πιθανών αντιπάλων των κυπελλούχων της Θράκης στην πρώτη φάση του κυπέλλου Ελλάδος της επόμενης σεζόν.

Στην κλήρωση που έγινε την Τετάρτη στα γραφεία της ΕΠΣ Δράμας τυχερή αναδείχθηκε η ΑΕ Αμπελοκήπων, που κατέκτησε και αήττητη το πρωτάθλημα και όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, αν και αρχικά είχε αποφασίσει να μην λάβει μέρος στην Γ’ Εθνική, φαίνεται ότι πλέον υπάρχουν δεύτερες σκέψεις.

Την περασμένη εβδομάδα είχε γίνει και η αντίστοιχη κλήρωση στις Σέρρες με την Δόξα Κάτω Καμήλας να είναι η τυχερή. Δεδομένης της γεωγραφικής κατανομής που πάντα γίνεται, οι δυο αυτές ομαδες ειναι πιθανοι αντιπαλοι στα νοκ άουτ παιχνίδια της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας για την κυπελλουχο ΕΠΣ Έβρου ΑΕ Διδυμοτείχου, τον κυπελλούχο ΕΠΣ Θρακης Πανθρακικό, τον κυπελλουχο ΕΠΣ Ξάνθης Ορφέα και τον κυπελλούχο ΕΠΣ Καβάλας Νέστο Χρυσούπολης.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Δράμας: «Μετά την κλήρωση που διεξήχθη σήμερα 17-06-2020 στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Δράμας ανάμεσα στα σωματεία Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ και Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, για την ανάδειξη του Κυπελλούχου της Ένωσης περιόδου 2019-2020, το σωματείο Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ αναδείχθηκε Κυπελλούχο σωματείο της Ε.Π.Σ. Δράμας περιόδου 2019-2020».

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Σερρών: «Στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Σερρών ολοκληρώθηκε, κατόπιν κλήρωσης την Τρίτη 09 Ιουνίου, η διαδικασία για την ανάδειξη του σωματείου που θα εκπροσωπήσει την Ε.Π.Σ.Σερρών στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας 2020-2021.
Ο πρόεδρος Αθανάσιος Χατζηπαντελής έδωσε συγχαρητήρια στα δύο σωματεία ΑΝΑΤΟΛΗ και ΔΟΞΑ Κ.ΚΑΜΗΛΑΣ για την πορεία τους ως τον τελικό του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Σ «bristot» και εξέφρασε την πικρία του που λόγω των συνθηκών ο τελικός έπρεπε να κριθεί στην κληρωτίδα και όχι στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, αλλά η υγεία και ασφάλεια όλων προέχει. Από την κληρωτίδα αναδείχθηκε η ΔΟΞΑ Κ.ΚΑΜΗΛΑΣ η οποία και θα εκπροσωπήσει την Ε.Π.Σ.Σερρών στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας 2020-2021».

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΑ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ