Η Ροδόπη αρωγός στο Virtual SFN Run του «Σταύρος Νιάρχος» στηρίζοντας το Νοσοκομείο Κομοτηνής

Η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης ανακοινωσε το Σάββατο ότι υποστηρίζει τον φιλανθρωπικό αγώνα 5 χιλιομέτρων «Virtual SNF Run» που διοργανώνεται από το «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος».

Πρόκειται για έναν απόλυτα προσαρμοσμένο στη νέα πραγματικότητα
αγώνα δρόμου, που θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 21 Ιουνίου 2020, έχοντας ως στόχο την οικονομική ενίσχυση των νοσοκομειακών μονάδων της χώρας. Συγχρόνως με την επιδίωξη της οικονομικής στήριξης του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής, η δραστηριοποίηση της ΠΕ Ροδόπης στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Virtual SNF Run», προσανατολίζεται και στην κατεύθυνση της προβολής της φυσιογνωμίας της Ροδόπης, της ανάδειξης τόπων και τοπίων στην
περιοχή.

Οι πολίτες που επιθυμούν να τρέξουν για καλό σκοπό, έχουν τη δυνατότητα επιλογής της διαδρομής που θα ακολουθήσουν, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας. Οι δρομείς μπορούν να πραγματοποιήσουν τη διαδρομή που επέλεξαν, έχοντας για παρέα έναν φίλο τους, την οικογένειά τους ή ακόμη και μόνοι τους.

«Όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή, στηρίζοντας τη σημαντικότερη δομή υγείας της περιοχής μας, το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, μπορούν να προσφέρουν κατά την εγγραφή τους το προτεινόμενο ποσό των 5 ευρώ, το οποίο και θα τριπλασιαστεί με τη συνεισφορά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)», επισημαίνει με σχετική ανακοίνωση η Αντιπεριφέρεια Ροδόπης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Κάλεσμα συμμετοχής και προσφοράς για την ενίσχυση των σκοπών της
διοργάνωσης απευθύνει με σχετική δήλωσή του, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Νικόλαος Τσαλικίδης.

«Συμμετέχουμε και συνεργαζόμαστε στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, κι επιλέγουμε την οικονομική ενίσχυση του Νοσοκομείου Κομοτηνής, μέσα από τον αγώνα 5χλμ «Virtual SNF RUN». Η δράση μας επεκτείνεται και πέρα από την έμπρακτη υποστήριξη του σημαντικού στόχου του αγώνα, που συνδέεται με το τοπικό μας Νοσοκομείο. Εξυπηρετεί παράλληλα την πάγια επιδίωξή μας να αναδείξουμε τη Ροδόπη, προβάλλοντας τις μοναδικές ομορφιές της. Καλώ όλους από την Δευτέρα 15 έως την Κυριακή 21 Ιουνίου, να ενώσουμε δυνάμεις! Να τρέξουμε για καλό σκοπό, μόνοι, με τις οικογένειές μας, με τους φίλους στις γειτονιές, στα πάρκα, στις παραλίες, στο βουνό, τηρώντας πιστά τα απαραίτητα μέτρα. Κάθε συμμετοχή είναι πολύτιμη!», είπε ο Νίκος Τσαλικίδης.

Η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης διαθέτει μπλουζάκια με το λογότυπο του αγώνα για τους πρώτους 300 συμμετέχοντες που θα δηλώσουν συμμετοχή και θα επικοινωνήσουν με το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 (Διοικητήριο, Λ. Δημοκρατίας 1, τ.2531350180) , ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το σκοπό της δράσης.

Όσοι συμμετέχοντες επιθυμούν, μπορούν να αποτυπώσουν τη στιγμή με μία φωτογραφία και να την αποστείλουν στο antip-rodop@pamth.gov.gr. Οι φωτογραφίες των δρομέων θα αποτελέσουν μέρος οπτικοακουστικού υλικού της δράσης, διεκδικώντας το σχετικό έπαθλο του Virtual SNF Run.

Λεπτομέρειες για τη διαδικασία της εγγραφής και περαιτέρω πληροφορίες της οργάνωσης παρατίθενται με ένα κλικ ΕΔΩ.