ΕΠΣ Θράκης: Τέλος ο γιος με τα «ψημμένα ορνίθια» από την Ξυλαγανή! Μετακομίζει Κόσμιο και ο Γεωργιάδης

Έναν από τους διασημότερους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές τον Φώτη Γεωργιάδη απέκτησε το Κόσμιο.

Ένα όνομα που σε πολλούς που δεν γνωρίζουν καλά τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ροδόπης μπορεί να μην λέει τίποτα, ωστόσο σαν ο γιος του Τάσου με τα … ψημμένα ορνίθια έγινε ο πλέον πασίγνωστος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα, μέσω της Ξυλαγανιώτικης περιγραφής που ξέφυγε τα σύνορα της χώρας.

Πλέον μετά από τέσσερα χρόνια στον Ορφέα Ξυλαγανής αλλάζει στρατόπεδο και θα αγωνίζεται πλέον με την Ξυλαγανιώτικη παροικια του Σάκη Σκουλή που μετακόμισε στο Κόσμιο.

Ο 25χρονος επιθετικός της γνωστής Θρακιώτικης Βιοτεχνία Ορεκτικών «Φώτης Γεωργιάδης & Υιός» φέτος δεν ήταν τόσο καλό όσο κα΄ποιες χρονιές επηρεαζόμενος ίσως από την περιπέτεια του αλά Hangover, που έζησε σε Σιγκαπούρη και Ταυλάνδη και στην περίφημη Μonkey Βeach όπου τον δάγκωσε… μαϊμού.

Ξεκίνησε από την Ροδόπη Μεσούνης, συνέχισε στις ακαδημίες του Πανθρακικού και ακολούθησαν ο Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων, ο Ορφέας Ξυλαγανής, ο ΑΛΕΞ, η Ελπίδα Σαπών και η Ξυλαγανή και πάλι. Πλέον μένει εαν ακολουθήσει στο Κόσμιο ο επίσης διάσημος … Χασάν!

Η ανακοίνωση του Κοσμίου: Ο Π.Α.Ο. Κοσμίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Φώτη Γεωργιαδη.

Ως ποδοσφαιριστής ο Φώτης έχει αγωνιστεί στην Μεσούνη μετά Κ19 και Κ21 του Πανθρακικόυ, Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, Ορφέα Ξυλαγανής, ΑΟ Αλεξανδρούπολης (ΑΛΕΞ), Ελπίδα Σαππών.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν στον Ορφέα Ξυλαγανής.
Καλώς ήρθες Φωτη στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να είσαι γερός και καλή επιτυχία.