Από Δευτέρα στο «Φώτης Κοσμάς» της Αλεξανδρούπολης οι εξετάσεις στα αθλήματα των νέων συνοριοφυλάκων

Στην Αλεξανδρούπολη και συγεκριμένα στο Στάδιο «Φώτης Κοσμάς» θα λάβουν χώρα από την ερχόμενη Δευτέρα 15 Ιουνίου οι εξετάσεις στα αθλήματα των επίδοξων νέων συνοριοφυλάκων, οι οποίες ξεκινούν επισήμως το Σάββατο 13 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Αλεξαδρούπολης Θεόδωρο Βουρδόλη, η μεταφορά των εξετάσεων στην Αλεξανδρούπολη είναι μεγάλη υπόθεση, καθώς περίπου το 90% των επιτυχόντων είναι από την περιοχή ενώ και οι προσλήψεις τους αφορούν επίσης την περιοχή του Έβρου.

«Στις 15 του μηνός θα ξεκινήσουν τα αθλήματα, στον χώρο αυτό, στο εθνικό στάδιο Φώτης Κοσμάς» δήλωσε στο evros24 ο κ. Βουρδόλης. «Θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλη υπόθεση, καθώς το 90% των επιτυχόντων – γύρω στα 500 άτομα, και παραπάνω ίσως – είναι από την περιοχή μας. Αυτό σημαίνει ότι γλιτώνουν ένα τεράστιο κόστος μετακίνησης, διαμονής και διατροφής, είτε στη Θεσσαλονίκη είτε στην Αθήνα όπου θα πραγματοποιούνταν αυτές οι εξετάσεις. 

Γιατί δεν είναι μόνο για μία μέρα – το κάθε πεδίο θα εξεταστεί στο πέρας τριών ημερών, οπότε καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για αυτές τις οικογένειες» σημείωσε ο Βουρδόλης αναφορικά με τα κόστη του όλου εγχειρήματος που θα έπρεπε να καταβάλουν οι οικογένειες των επιτυχόντων, καθώς κατόπιν δικής του έμπνευσης και ενεργειών επετεύχθη οι αθλητικές εξετάσεις να γίνουν στην Αλεξανδρούπολη.