Γ’ Εθνική: Αντίπαλος με το αγαπημένο του Σιδηροχώρι ο Τουρασανίδης με τη φανέλα του Ορφανίου

Στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου θα αγωνίζεται ο πλάγιος πρωην αμυντικός στην ΕΠΣ Θράκης Γιώργος Τουρασανίδης.

Ο πρωην μπακ του Αστερα Αιγείρου και πρωταθλητής με την Δοξα Ν. Σιδηροχωρίου προ τριετίας, φέτος θα πιθανότατα θα αγωνίζεται αντίπαλος της ομάδας της Ροδόπης. αγωνιζότανστην ΕΠΣ Καβάλας.

Ο Τουρασανίδης αγωνίστηκε στο παρελθόν στο τοπικό Βυζάντιο αφού η καταγωγή του είναι από το Κοκκινόχωμα Καβάλας, στα Κ20 της Καβάλας, στον Αετό Ορφανού, στην ΑΕ Πιερεων, στον Αστέρα Αιγείρου, στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, στον Μέγα Αλέξανδρο Αντιφιλίππων, στον Ορφέα Ελεθευρούπολης και στον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα σκοράρωντας και το χρυσό τέρμα στην νίκη με τον Βύρωνα.

Ο «Τούρα» ‘ηταν από τα βασικά στελέχη στην πορεία για τον τίτλο μετά από 31 χρόνια για την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και μέλος της καλύτερης ομάδας της σεζόν 2016-17. O πατέρας του Λευτερης είναι προπονητής στην ΕΠΣ Καβάλας στον Αστερα Φωλιάς αντίπαλος του γιου του και στο παρελθον σαν παίκτης αντιμετωπισε τον Πανθρακικό, φορώντας και την φανελα του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανιου.

H ανακοίνωση του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου: ΜΕΓΑΣ και για την επόμενη χρονιά θα είναι ο Γιώργος Τουρασανίδης!!! Ο Γιώργος ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας, θωρακίζοντας την άμυνα του #ΜΕΓΑ και παράλληλα ήταν άκρως αποτελεσματικός οπότε ανέβαινε στην επίθεση , με κορυφαία στιγμή την επίτευξη του γκολ στο 72′ στο εκτός έδρας ματς στο Βερούλειο εναντίον του Βύρωνα . Σε έναν αγώνα και ένα γκολ όπου έκρινε τελικώς το πρωτάθλημα. Η Διοίκηση ευχαριστεί τον Γιώργο για όσα πρόσφερε και ανανεώνει την συνεργασία μαζί του , όπου μαζί θα παλέψουμε και στα σαλόνια της Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ. #ΓΙΩΡΓΟΣ_ΤΟΥΡΑΣΑΝΙΔΗΣ_ΜΕΓΑΣ_ΕΙΣΑΙ