ΕΠΣ Θράκης: Διάψευση με ψήγματα… επιβεβαίωσης ο Κομψάτος Πολυάνθου

Το απόγευμα της Τρίτης το ThrakiSportS δημοσιοποίησε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο Κομψάτος Πολυάνθου πολύ δύσκολα θα δηλώσει συμμετοχή στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης τη νέα σεζόν, παρόλο που κατά πάρα πιθανότατα παίρνει την άνοδο, ενώ δυσκολιες θα αντιμετωπίσει και στην Β’ Κατηγορία καθώς αναμένεται να αποχωρήσουν μέλη της διοίκησης.

Με οργισμένο τρόπο η ομάδα του Κομψάτου έσπευσε να διαψεύσει τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν, αφήνοντας πάντως με τον τρόπο της χαραμάδες επιβεβαίωσής του αφού γίνεται αναφορά για οικονομικές δυυσκολίες που επιβεβαιώνουν τον προβληματισμό για το μέλλον, αλλά και για κάθοδο της ομάδας εκ νέου στην Β’ Κατηγορία (θα αποφασίσει το ΔΣ για το αν θα γίνει αποδεκτός ενδεχόμενος προβιβασμός), ενώ τονίζεται οτι δεν υπάρχει καμία επίσημη αποχώρηση από την διοίκηση.

Οι εποχές είναι δύσκολες, κανένας φυσικά δεν θέλει να μεταδίδει ειδήσεις αρνητικές περί πιθανών αποχωρήσεων οποιασδήποτε ομάδας και το καλοκαίρι έχει ήδη έρθει, οπότε οι όποιες εξελίξεις θα τρέξουν μέσα σε αυτό. Σε κάθε περίπτωση, όπως η δεοντολογία επιβάλει, το ThrakiSportS μεταδίδει τόσο την ανακοίνωση του Κομψάτου όσο και μια σχετική γραπτή δήλωση του προέδρου του.

Η ανακοινωση του Κομψάτου Πολυάνθου έχει ως εξής:

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι η είδηση της εφημερίδας του thrakisports.gr δεν αληθεύει. Δεν έχει αποχωρήσει επίσημα κανένας από τη διοίκηση της ομάδος μας. Ναι είναι αλήθεια ότι τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα από εδώ και πέρα λόγο τον οικονομικών προβλημάτων κάθε συλλόγου, αλλά ο Κομψάτος ΠΟΛΥΑΝΘΟΥ θα κατέβει κανονικά στην Β κατηγορία ακόμα πιο έμπειρη και δυνατοί. Για την Α κατηγορία ας περιμένουμε να αποφασίσουν πρώτα οι αρμόδιοι για το τι θα κάνουν να μας ενημερώσουν και μετά να αποφασίσει το Δ.Σ. αν θα κατέβει στην Α κατηγορία ή όχι. Ζητάμε από τα ΜΜΕ να είναι καλύτερα ενημερωμένοι για τα γεγονότα πριν ανεβάσουν κάποιο άρθρο.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ομάδας Τουσάν Μουμίν σχολίασε στο facebook του ThrakiSportS:

Σαν πρόεδρος της ομάδας, θα ήθελα να μάθω από εσάς τους μεγάλους δημοσιογράφους ποιά μέλη της διοίκησης αποχώρησαν από την ομάδα και ποιά θα είναι η πορεία της ομάδας καθώς επίσης ποιοί φίλοι της ομάδας από το χωριό σας είπαν ότι η ομάδα δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα. Σας συμβουλεύω να κάνετε καλύτερες έρευνες ( εαν κάνετε) και να ενημερώνεστε καλύτερα πριν γράφετε οτιδήποτε.