Με Διδασκάλου η διδασκαλία του windsurfing από το φιλόδοξο τμήμα του ΟΦΘΑ (+photos)

Ετοιμάζονται, αρματώνουν τις σανίδες τους, και μπαίνουν μέσα στο νερό. Ο λόγος για τους φιλόδοξους Windsurfers του ΟΦΘΑ Yacht and Surf Club, οι οποίοι σερφάρουν στα κύματα, ορτσάροντας μπροστά υπό το βλέμμα του δασκάλου τους, Νάσου Διδασκάλου.

Όπως σημειώνει το evros24 o Διδασκάλου, η παραθαλάσσια Αλεξανδρούπολη διαθέτει εξαιρετικά ευνοϊκές συνθήκες για το άθλημα, ενώ ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων, συνεχίζει να διαγράφει ανοδική πορεία.

«Το windsurfing (ιστιοσανίδα στα Ελληνικά) είναι ένα σπορ που γίνεται στη θάλασσα, με τον αθλητή να χρησιμοποιεί τη σανίδα του, το πανί του, για να μπορέσει με τη βοήθεια του ανέμου να ταξιδέψει σε αυτή» δήλωσε στο evros24 ο ίδιος, προσθέτοντας ότι ο ΟΦΘΑ έχει τη σχολή windsurfing από το 2015.

«Επειδή η Αλεξανδρούπολη προσφέρεται για αυτό το σπορ, ολοένα και περισσότερος κόσμος το βλέπει και προσπαθεί να το δοκιμάσει και να το μάθει» επεσήμανε στη συνέχεια, σημειώνοντας ότι παρόλο που βρίσκονται ακόμα σε αρχικό στάδιο, το όλο εγχείρημα γίνεται ολοένα και καλύτερο.

Αναφορικά με το όριο ηλικίας, ο Διδασκάλου γνωστοποιεί πως αν και κάποιος δυνητικά μπορεί να ξεκινήσει και από 8 χρονών, ο ΟΦΘΑ διαθέτει τμήματα για παιδιά 12 και άνω.  «Αγκαλιάζουμε όλες τις κατηγορίες των Windsurfers» υπογράμμισε ο Windsurfing Instructor.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!