Με «υπογραφή» Συριτούδη η άνοδος των ακαδημιών της ΑΕ Διδυμοτείχου

Η Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου αποτελεί μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Θράκης ενώ τα τελευταία χρόνια καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να καθιερωθεί στις εθνικές κατηγορίες. Έτσι λοιπόν οι άνθρωποι της ομάδας του Έβρου είχαν αποφασίσει από την στιγμή του υποβιβασμού από την Γ΄ Εθνική δυο χρόνια πριν να «επενδύσουν» στις ακαδημίες και τις υποδομές.

Η επιστροφή φέτος στην Γ’ Εθνική συμπίπτει χρονικά με μία πολύ επιτυχημένη σεζόν για τις ακαδημίες του Συλλόγου. Αυτή η άνοδος φέρει την υπογραφή του πρώην τερματοφύλακα και φέρελπι προπονητή Κώστα Συριτούδη, o οποίος φέτος είχε το ελεύθερο να φτιάξει όπως επιθυμεί την ακαδημία του Συλλόγου.

Με μία σειρά καινοτόμων πράξεων, όπως παρουσίαση του προγράμματος των ακαδημιών στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου αλλά και τις διαδικτυακές προπονήσεις, ο Συριτούδης κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό όλων στον Έβρο, δείχνοντας πως το μέλλον του ανήκει. Επιπλέον αγαπήθηκε πάρα πολύ από τα παιδιά της ΑΕΔ και επιθυμία όλων είναι η ανανέωση της συνεργασίας, κάτι που αποτελεί και προτεραιότητα της διοίκησης.

Άλλωστε ο Συριτούδης δεν επαναπαύεται αλλά συνεχίζει την σκληρή δουλειά με στόχο να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα και να παρέχει στα παιδιά του, όπως συχνά αναφέρει για τα μέλη των ακαδημιών, τις απαραίτητες παροχές για να γίνουν καλύτεροι ποδοσφαιριστές και πιο σωστοί άνθρωποι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως παρότι δεν έχει περάσει τα 28 χρόνια θεωρείται από τους πιο καταρτισμένους στο είδος του και από τους καλύτερους στην εκγύμναση και την τακτική – και για αυτό τοποθετήθηκε και στις μικρές μεικτές ομάδες της ΕΠΣ Έβρου.