Κούδας, Αναστασιάδης, Παράσχος και πλήθος κόσμου στο «τελευταίο αντίο» στον Μπάμπη Τσιλιγκιρίδη

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος στη Μητρόπολη Καλαμαριάς η κηδεία στον μεγάλο Μπάμπη τσιλιγκιρίδη που τόσο ξαφνικά και αναπάντεχα έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Πέμπτης.

Δεν γινόταν στο τελευταίο ταξίδι να μην τον συνοδεύσουν οι μεγάλοι παιχταράδες που αποτέλεσαν συμπαίκτες του Μπάμπη Τσιλιγκιριδη στον ΠΑΟΚ, την Ξάνθη και την Καστοριά.

Κουδας, Αναστασιάδης, Ιωσηφιδης, Αλεξανδρίδης, Λαγωνιδης, Μαλιουφας, Ιορδανίδης, Μήτρογλου, Σπυριδωνιδης, Λυσαριδης, Κερμανίδης, Καλαϊτζίδης, Αποστολίδης, Τραιανοπουλος, Μπολκας, Βυρτζαμανης, Σπανδωνιδης, Ορφανός και ο Μίμης Λεπτοκαρύδης μαζί με τον Γιώργο Παράσχο που ήταν κουμπάρος του εκλιπόντα ήταν μεταξύ αυτών που βρέθηκαν εκεί για το τελευταίο αντίο.

Επισης στο τελευταίο αντίο ήταν και ο βετεράνος τερματοφύλακας του Άρη Αλέκος Κατσαουνης και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΆΟΞ Μήνας Μουμτζιδης και Χρήστος Βουρδογλου ενώ δεκάδες ήταν τα στεφάνια που αφέθηκαν δίπλα από το σημείο όπου πλέον βρίσκεται, στο Δημοτικό Κοιμητήριο Καλαμαριάς…