Super League: Θέμα ασφάλειας να ταξιδέψει στην Ξάνθη έθεσε λόγω κορονοϊού ο Ατρόμητος

Οι εξελίξεις με τα τελευταία κρούσματα κορονοϊού στην Ξάνθη και κυρίως στον ορεινό όγκο της σε συνδυασμό με την απόφαση για μαζικές δειγματοληψίες όλου του πληθυσμού του νομού έφερε ανησυχία στις τάξεις της ΠΑΕ Ατρόμητος, τουλάχιστον όπως αποτυπώνεται σε έγγραφο της αθηναϊκής ομάδας.

Με επιστολή τους οι Περιστεριώτες θέτουν ζήτημα αν είναι ασφαλές να ταξιδέψουν την Παρασκευή στην Ξάνθη για τον αγωνα της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ, που έχει προγραμματιστεί στα άδεια λόγω κορονοϊού Πηγάδια το βράδυ του Σαββάτου.

Ουσιαστικά με την επιστολή η ΠΑΕ Ατρόμητος ζητά εγγυήσεις από την Super League, τον ΕΟΔΥ και την κυβέρνηση ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την ομάδα τους από αυτό το ταξίδι. Πάντως, για την ώρα δεν τίθεται κανένα ζήτημα αναβολής, καθώς έτσι κι αλλιώς ακόμα και τα τεστ που ξεκίνησαν ήδη να γίνονται σε όλον τον πληθυσμό είναι για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως διευκρινίζεται, η ομάδα του Περιστερίου σε καμία περίπτωση δεν ζητάει ούτε υπαινίσσεται αναβολή, ωστόσο θέλει να διαθέτει από επίσημο φορέα λεπτομερή και πλήρη εικόνα της κατάστασης στην Ξάνθη, ώστε να ληφθεί μια υπεύθυνη απόφαση, η οποία θα εγγυάται την ασφάλεια και την υγεία όλων των εμπλεκόμενων στον αγώνα.

Ζήτημα αναβολής θα μπορούσε να υπάρξει μόνο αν έχουμε κάποια δραματική αρνητική εξέλιξη στα αποτελέσματα των πρώτων τεστ, αλλά αυτό το ενδεχόμενο φαντάζει μακρινό…