ΕΣΠΕΘΡ: Κανονικά θα ολοκληρωθούν τα αναπτυξιακά

Όπως είχε διαμηνύσει και η ΕΟΠΕ και έχουν υιοθετήσει και οι Τοπικές Ενώσεις, τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα θα πραγματοποιηθούν και ολοκληρωθούν κανονικά.

Για το συγκεκριμένο γεγονός αναφέρθηκε και ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΘΡ Ειρήναρχος Κεμανετζής στην Δέλτα Τηλεόραση, ο οποίος σημείωσε ότι τα πρωταθλήματα, τα οποία έχουν δεύτερη φάση θα συνεχίσουν χωρίς όμως να υπάρχει κάτι επίσημο από την ΕΟΠΕ την συγκεκριμένη χρονική περιόδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Προέδρος τηε ΕΣΠΕΘΡ: “Για τα αναπτυξιακά και όσα έχουν δεύτερη φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα γίνουν κανονικά και μιλάμε για τους Εφήβους και τις Νεανίδες, όπου οι εκπρόσωποι της Ένωσης, Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Γαία Δράμας δεν συνεχίζουν. Για τα πρωταθλήματα των παίδων και κορασίδων θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τέλη Αυγούστου. Ακόμα η ΕΟΠΕ δεν έχει δώσει κάτι συγκεκριμένο σαν οδηγία. Βέβαια εμείς έχουμε βάλει επί τάπητος κάποιες ημερομηνίες, μέσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο για να ολοκληρωθεί με κανονικούς πρωταθλητές το Πρωτάθλημα των παίδων και κορασίδων.”