Κυπελλούχος Καβάλας ο Νέστος Χρυσούπολης! Η ευχαριστήρια ανάρτηση του Κυριάκου Κετσιεμενίδη

Ο Νέστος Χρυσούπολης αναδείχθηκε κυπελλούχος Καβάλας για την σεζόν 2019-2020 καθώς ήταν ο τυχερός στην κλήρωση που διενεργήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

Αντίπαλος του Νέστου στην κλήρωση και στον… τελικό, εφόσον φυσικά διεξαγόταν κανονικά, ήταν ο Βύρωνας Καβάλας. Μετά από την νίκη της, έστω και με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Νέστου με τους πολλούς Θρακιώτες θα εκπροσωπήσει τον Νομό Καβάλας στο Κύπελλο Ελλάδος, μαζί φυσικά με τον ΑΟΚ που μετέχει εξ ορισμού ως ομάδα επαγγελματικής κατηγορίας.

Ο Νέστος θα είναι πιθανός αντίπαλος στη πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας της ΑΕ Διδυμοτείχου που αναδείχθηκε κυπελλούχος Έβρου και του Ορφέα που αναδείχθηκε κυπελλούχος Ξάνθης, καθώς και όποιας εκ των Πανθρακικού και Δόξας Γρατινής αναδειχθεί τυχερή την Πέμπτη στην ΕΠΣ Θράκης – αφού στην πρώτη φάση πάντα η κλήρωση γίνεται με γεωγραφικά κριτήρια.

Μετά την γνωστοποίηση της είδησης ο Ξανθιώτης προπονητής του Νέστου Χρυσούπολης Κυριάκος Κετσιεμενίδης ανέφερε με ανάρτησή του στο διαδίκτυο: «2 χρόνια γεμάτα στην ομάδα μας και ζήσαμε σχεδόν τα παντα!!!⚽️ Πρωταθλητισμό κάναμε 2 χρόνια!!!🎖 Άνοδο πηραμε!!!🏆 Κύπελλο πηραμε!!!📈📉 με 2 διαφορετικές ομάδες!!!Ευχαριστώ την διοίκηση και τα παιδια μας για όλες τις χαρές μας!!!🏊‍♂️ Καλο καλοκαίρι!!!».