Volley League: Εξελίξεις στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ακόμα και μέσα στην εβδομάδα

Εξελίξεις αναμένονται τις αμέσως προσεχείς ημέρες στο βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αναφορικά με το μέλλον της ομάδας στην Volley League και όχι μόνο.

Αυτό ουσιαστικά προανήγειλε ο Ειρήναρχος Κεμανετζής, Προέδρος της ΕΣΠΕΘΡ, στην Δέλτα Τηλεόραση και στην εκπομπή “Πάμε Γήπεδο”, δίνοντας τον πρώτο τόνο για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν στον σύλλογο του Έβρου τις επόμενες ημέρες.

Όπως συγκεκριμένα ανέφερε ο Προέδρος της ΕΣΠΕΘΡ που είναι και αντιπρόεδρος στο ΔΣ του Ερασιτέχνη Εθνικού, Ειρήναρχος Κεμανετζής, “όπως και να έχει τις ανακοινώσεις όσον αφορά τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θα περιμένουμε πρώτα τον Πρόεδρο του ΤΑΑ να κάνει ανακοινώσεις και μετά από τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη μέσα στην εβδομάδα, ίσως την επόμενη, σίγουρα όμως πιο γρήγορα από άλλες φορές σε σχέση με άλλα χρόνια”.

Γίνεται σαφές ότι τα γεγονότα και οι αποφάσεις στον πεδίο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για το που θα αγωνίζεται του χρόνου και την βιωσιμότητα του συλλόγου βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο και από μέρα σε μέρα θα πρέπει να περιμένουμε ανακοίνωσεις, με τον εκπρόσωπο του συλλόγου στην ΕΣΑΠ να έχει πει πάντως ότι δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή στη Volley League.