Τέλος τα γραφεία της ΠΑΕ Ξάνθη από το Σαλέ των Πηγαδίων – Μεταφέρθηκαν στο προπονητικό

Νέα εξέλιξη που αφορά τη σύνδεση της ΠΑΕ με το Le Chalet είχαμε τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα, τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθη μετακινήθηκαν από το ξενοδοχείο στο προπονητικό της κέντρο που βρίσκεται δίπλα από το πάρκινγκ του Xanthi FC Arena.

Συγκεκριμένα, όπως μετέφερε πριν λίγες ημέρες το οπαδικό aox1967 και δεν διαδεύστηκε από καμί πλευρά, τα γραφεία στεγάζονται στους πάνω ορόφους των αποδυτηρίων.

Αυτό σημαίνει πως πλέον επισήμως η μοναδική σύνδεση – προς το παρόν – που υπάρχει με εκμίσθωση ΠΑΕ και ξενοδοχείου είναι οι εγκαταστάσεις όπου γίνονται οι προπονήσεις και οι αγώνες των αναπτυξιακών ομάδων υποδομή.

Βέβαια, αυτήν την περίοδο δεν υπάρχουν ούτε προπονησεις ούτε αγώνες για την ακαδημία του ΑΟΞ. «Θα έχει ωστόσο τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε αν θα ισχύει η συγκεκριμένη συμφωνία ανάμεσα στις δυο μεριές», σχολιάζει το aox1967.

Υπενθυμίζεται ότι όπως αποκάλυψε το ThrakiSportS, από τις αρχές της χρονιάς έπαψαν να είναι μέλη της Vialand στην οποία ανήκει το Σαλέ οι Χρήστος Πανόπουλος, Αρης Πιαλόγλου, Πολυχρόνης Συγγελίδης και Νικος Χαλαβαζής. Επίσης, από τις αρχές του μήνα έγινε γνωστό πως το Σαλέ και τα βοηθητικά γήπεδα αποτέλεσαν παρελθόν από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ξάνθη, αφού η ομάδα έκανε οριστικό διαχωρισμό εγκαταστάσεων.

Ωστόσο όπως έχει αναφέρει επίσης το ThrakiSportS, κάτι αντίστοιχο δεν ισχύει από την επίσημη ιστοσελιδα του ξενοδοχείο. Ωστόσο αυτό μπορεί να δικαιολογείται από το γεγονός ότι λογω κορονοϊού τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας παραμένουν κλειστά και ανοίγουν από αυτήν την Δευτέρα, οπότε θα φανεί αν θα δοθούν σχετικές εντολές και στους ευρισκόμενους προφανώς σε αναστολή υπαλλήλους που χειρίζονται την ιστοσελίδα του La Chalet.