Παραίτηση του γενικού αρχηγού του Πανθρακικού μετά από 5 χρόνια στο ΔΣ της ομάδας

Με δήλωσή του προς το ThrakiSportS το βράδυ της Κυριακής, ο Γιώργος Μπάρκουλας που είχε καθήκοντα γενικού αρχηγού στον Πανθρακικό γνωστοποίησε την παραίτησή του από το ΔΣ της ομάδας.

«Αποχωρώ μετά από 5 χρόνια από το ΔΣ του Πανθρακικού. Εύχομαι η ομάδα της καρδιάς μας να φτάσει εκεί που αξίζει. Εμείς καταφέραμε η ομάδα να μην σβήσει. Καλή συνέχεια και δύναμη στον πρόεδρο Μπάμπη Σακαρη και τα άλλα μέλη του ΔΣ», αναφέρει η δήλωση του Γιώργου Μπάρκουλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο Γιώργος Μπάρκουλας θεώρησε ότι έκλεισε ο δικός του κύκλος στα διοικητικά της ομάδας και αποφάσισε φιλικά να αποχωρήσει. Μετά την αποχώρησή του παραμένει πενταμελές το διοικητικό σχήμα του Πανθρακικού, στον οποίο αναμένεται να γίνουν εκλογές το 2021.

Υπενθυμίζεται ότι πρόεδρος είναι ο Μπάμπης Σακαρης, αντιπρόεδρος ο Καλίδωρος Χατζόπουλος, γενική γραμματέας και ταμίας η Μαρίνα Αριαντζη ενώ στο ΔΣ μετέχουν ως μέλη επίσης η Ολυμπία Στογιαννίδου και η Ευγενία Μπακιρτζίδου (εικονίζεται την φωτο κατω μαζί με τον παραιτηθέντα πλέον Γιώργο Μπαρκουλα από παλιότερη γενική συνέλευση του συλλόγου).