Σκέφτονται απόσχιση από την ΕΠΟ και δημιουργία Λίγκας οι γυναικείες ομάδες λόγω της αναδιάρθρωσης

Μια είδηση – σοκ για την ΕΠΟ προέκυψε από την ραδιοεφημερίδα της ΕΡΑ Σπορ το βράδυ της Παρασκευής.

Μιλώντας στον Δημήτρη Μαλισιώβα, η υπεύθυνη του Ατρομήτου Στέλλα Μουζάκη αποκάλυψε ότι οι γυναικείες ομάδες της Α’ Εθνικής σκέφτονται να αποσχιστούν από την ΕΠΟ και να δημιουργήσουν δική τους Λίγκα ή Ένωση, διαφωνώντας πλήρως με την αναδιάρθρωση που έφερε και τη Βασίλισσα της Θράκης στην Α’ Εθνική.

«Μας αγνοούν, δεν μας σέβονται. Δεν ανάγεται στη σφαίρα της φαντασίας αλλα ειναι πραγματικότητα η ιδέα για νεα δομή λειτουργίας του Γυναικείου Πρωταθλήματος στη χωρα μας. Η αναδιάρθρωση δε, που εισηγήθηκε ο κ. Χατζησαρογλου και επικυρώθηκε στην ΕΕ της ΕΠΟ, ήταν η σταγόνα ξεχείλισε το ποτήρι. Ναι, συζητειται πλέον ευρέως απο πολλους και κυοφορείται πλεον η ιδέα, ωστε να οργανώσουμε μόνοι μας το επόμενο πρωτάθλημα ως Λιγκα ειτε ως Ένωση. Οι Νομικοί μας επεξεργάζονται την κατάλληλη φόρμουλα, ωστε ολα να εξελιχθούν μεσα στο πλαίσιο των κανόνων του αθληματος», είπε η Στέλλα Μουζάκη στον αέρα του κρατικού ραδιοφώνου.

Η ίδια πρόσθεσε: «Δεν θελουμε να συγκρουστουμε με την ΕΠΟ. Θελουμε να προοδευσει το Γυναικειο και η ΕΠΟ εδω και χρονια προφανως δεν μας θεωρεί συνομιλητές, αφου δεν μας ακουει. Η ΦΙΦΑ που χρηματιδοτεί αδρα το γυναικειο ποδοσφαιρο έστειλε ξανα χρήματα, αλλα μας ειπαν απ την ΕΠΟ πως αυτα θα πάνε στην Ανάπτυξη. Κι εγω ερωτω? Εμεις τοσα χρονια τι κάνουμε? Δεν κάνουμε ανάπτυξη, οταν ο Ατρόμητος Περιστερίου έχει τις καλύτερες ακαδημίες γυναικών?», συμπλήρωσε η υπευθυνη του Ατρομητου Στέλλα Μουζακη στη βραδυνη Ραδιοεφημεριδα της ΕΡΑ Σπορ, μιλώντας στον Δημήτρη Μαλισιωβα.