Στον δήμαρχο Κομοτηνής ο Πύρρος Δήμας – Κλείδωσε η φιλοξενία διοργάνωσης της άρσης βαρών στην Ροδόπη

Τον δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη, επισκέφτηκε την Πέμπτη ο τρεις φορές χρυσός ολυμπιονίκης και πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας της Άρσης Βαρών Πύρρος Δήμας, συνοδευόμενος από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και από μέλη του τμήματος άρσης βαρών της ΑΕ Κομοτηνής.

Η συνάντηση είχε ως αντικείμενο ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του τμήματος άρσης βαρών της ΑΕ Κομοτηνής, για τα οποία ζητήθηκε η συνδρομή και η στήριξη της Δημοτικής Αρχής. Ο Δήμαρχος εξέφρασε την πρόθεση της δημοτικής αρχής να συμπαρασταθεί ενεργά και επαναβεβαίωσε το κλίμα θετικής συνεργασίας, που έχει οικοδομηθεί τόσο με το τμήμα άρσης βαρών της ΑΕ Κομοτηνής, όσο και με την Ομοσπονδία συνολικά.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕ Κομοτηνής υπό τις οδηγίες του αειθαμούς προπονητή Χρήστου Νινιού είναι ο μοναδικός σύλλογος που διαχρονικά καλλιεργεί το παλαιότερα επονομαζόμενο και ως «άθλημα των ολυμπιονικών» σε όλη την Θράκη.

Επιπλέον, όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Κομοτηνής, ο δήμαρχος αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση που του κατατέθηκε από τον Πύρρο Δήμα, προκειμένου να διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της ροδόπης το Περιφερειακό Πρωτάθλημα της Άρσης Βαρών. Δήλωσε δε, ότι «ανάλογης εμβέλειας και κύρους αθλητικές διοργανώσεις συμβάλλουν ουσιαστικά στην προβολή και στην ανάδειξη του τόπου μας».