ΕΠΣ Θρακης: Αποχώρησε με αιχμές για το Κόσμιο ο προπονητής Σάββας Ισαακίδης

Χώρισαν οι δρόμοι του ΠΑΟΚ Κοσμίου και του προπονητη Σάββα Ισαακίδη, με τον έμπειρο κόουτς με ανάρτησή του να εκφραζει κάποιες παράπονά του για την πλέον πια ομάδα του.

H ανάρτηση του Σάββα Ισαακιδη: Και κάπου εδώ σταματάει η συνεργασία μου με την ομάδα του παοκ Κόσμιου λέγοντας μου οτι είμαι ελεύθερος να συζητήσω με οποία ομάδα θελήσω. Ο παοκ Κόσμιου θέλει για τη νέα χρονιά να πρωταγωνιστήσει και να είναι σεβαστή από τους αντιπάλους του και εγώ δε ταιριαζω στα πλάνα τους, έτσι χωρίς καν ένα ευχαριστώ τουλάχιστον για τις οποίες θυσίες έχω κάνει ούτε ένα ευχαριστώ στην Ακαδημία γιατί χωρίς την μαγιά της ομάδος του παοκ κομοτηνης και τις προσωπικές μου επαφές δε θα μπορούσαν να κατέβουν τη νέα χρονιά στ πρωτάθλημα.

Χωρίς ένα ευχαριστώ που δεν τηρήθηκε η αρχική συμφωνία συμφωνια του προέδρου του Κόσμιου με τον προπονητή ούτε κατά το ήμισυ. Δε πειράζει όμως χάρηκα που έμεινα εως το τέλος μαζι σας εσάς τους ποδοσφαιριστές εννοω μέχρι το τέλος και δε παράτησα το καράβι, που πέρασα όλες τις δύσκολες στιγμές μαζί σας με τις έννοιες σας και με την καθημερινή αγωνία και λαχτάρα να σώσουμε την ομαδα. Δε μετανιώνω για τίποτα επειδή ήμουν εγώ μαζί σας και εσείς μαζί μου. Σας ευχαριστώ ολους μέσα από τη καρδιά μου.