Απειλητικά μηνύματα δέχθηκε ο Teo Black – Ετοιμάζει μηνύσεις κατά συντακτών και ΜΜΕ

Απειλητικά μηνύματα στα social media φέρεται να δέχθηκε ο Θεόδωρος Μαυρίδης, μετά τις αποκαλύψεις για την στάση που κράτησε ως εκπρόσωπος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο ΔΣ της ΕΣΑΠ την περασμένη εβδομάδα. Μάλιστα, ετοιμάζει σειρα μηνύσεων κατά όσων θεωρεί ότι τον στοχοποίησαν.

Όλο αυτό το διάστημα ο ίδιος ο γνωστός στους Αλεξανδρουπολίτες Teo Black δεν έδωσε (δημόσια τουλάχιστον) κάποια απάντηση, αλλά η αλήθεια είναι υπήρξε απόλυτη κάλυψη προς τον ίδιο και τις ενέργειές του από το ΤΑΑ Εθνικος Αλεξανδρούπολης με την ανακοίνωση της 14ης Μαΐου.

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες της ιστοσελίδας fws, που απηχεί συμφέροντα του Ολυμπιακού, «ο Θοδωρής Μαυρίδης δέχεται απειλητικά μηνύματα στα social media από τους κρετίνους που καθοδηγούνται μέσα από τους βόθρους της παραπληροφόρησης». Μάλιστα, «κάποια από αυτά τα μηνύματα δεν απειλούν μονάχα τον ίδιο αλλά και την οικογένειά του, με εκφράσεις που είναι αδύνατον να μεταφερθούν».

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι «ο κύριος Μαυρίδης έχει ήδη ετοιμάσει έναν φάκελο με δημοσιεύματα που τον στοχοποίησαν κατ’ εξακολούθηση και πρόκειται σύντομα να καταθέσει μηνύσεις σε βάρος των συντακτών αλλά και των ΜΜΕ-βόθρων που ενορχήστρωσαν όλη αυτή την επίθεση».

Αναλυτικά, το δημοσίευμα του fws που αποτελεί μάλιστα το πρώτο θέμα της ιστοσελίδας το βράδυ της Κυριακής (προς ξημερώματα Δευτερας) έχει ως εξής:

Η ιστορία με τη χυδαία και αήθη στοχοποίηση του Θοδωρή Μαυρίδη, ενός ανθρώπου που έκανε το «λάθος» να υποστηρίζει τον Ολυμπιακό, έχει πάρει πλέον πολύ μεγάλη έκταση μετά και την ανάδειξή της από το FWS την περασμένη Τετάρτη. Ο εκπρόσωπος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα από έντυπα που δεν τα αγοράζουν ούτε οι συγγενείς των συντελεστών τους και σάιτ-βόθρους.

Πλέον, ο Θοδωρής Μαυρίδης δέχεται απειλητικά μηνύματα στα social media από τους κρετίνους που καθοδηγούνται μέσα από τους βόθρους της παραπληροφόρησης. Σύμφωνα με πληροφορίες του FWS, κάποια από αυτά τα μηνύματα δεν απειλούν μονάχα τον ίδιο αλλά και την οικογένειά του, με εκφράσεις που είναι αδύνατον να μεταφερθούν. Ο κύριος Μαυρίδης έχει ήδη ετοιμάσει έναν φάκελο με δημοσιεύματα που τον στοχοποίησαν κατ’ εξακολούθηση και πρόκειται σύντομα να καταθέσει μηνύσεις σε βάρος των συντακτών αλλά και των ΜΜΕ-βόθρων που ενορχήστρωσαν όλη αυτή την επίθεση.

Καθόλου τυχαία, πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την «επικήρυξη» έπαιξαν άνθρωποι που επί σειρά ετών βγάζουν το ψωμί τους εκτελώντας πληρωμένα συμβόλαια δολοφονίας χαρακτήρων, οι οποίοι θεωρούν πως μπορούν να στοχοποιούν οποιονδήποτε αλλά κανείς δεν επιτρέπεται να «στοχοποιεί» τους ίδιους.

Η χυδαία έως και εγκληματική στοχοποίηση του Θοδωρή Μαυρίδη θα έχει συνέχεια και μένει αν δούμε αν η Δικαιοσύνη προτίθεται να τιμωρήσει παραδειγματικά όλους αυτούς που βγάζουν το ψωμί τους εδώ και χρόνια ως «πληρωμένα πιστόλια»…