Διεθνή τουρνουά γυναικών στην Αλεξανδρούπολη και τον Φοίνικα υπό την επίβλεψη Τσουλκανάκη

Μια σημαντική εξέλιξη για το γυναικείο και όχι μόνο βόλεϊ του Έβρου και της Θράκης θα είναι η διεξαγωγή διεθνών τουρνουά στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” από τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης.

Μετά από προσπάθειες της διοίκησης και τηρώντας όλες τις προϋποθέσεις από πλευράς της, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έδωσε το πράσινο φως έτσι ώστε ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης να διοργανώσει τα μεγάλα διεθνή τουρνουά που θα λάβουν μέρος στην Αλεξανδρούπολη το επόμενο διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα ο Φοίνικας, με την συγχρηματοδότηση της Περιφέρειας μέσω προγράμματος από το ΕΣΠΑ, θα μπορεί να καλεί ομάδες από το εξωτερικό αλλά και φυσικά από την Ελλάδα έτσι ώστε να γίνονται τουρνουά μεγάλου βεληνεκούς τόσο για τις αθλήτριες αλλά και τόσο για τον φίλαθλο κόσμο.

Ο προγραμματισμός και η διαμόρφωση αυτών των τουρνουά θα γίνεται υπό τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Τσουλκανάκη με την βοήθεια και των συνεργατών του όπως ο Χρήστος Κώστας.

Σημαντική εξέλιξη αν μη τι άλλο για την Αλεξανδρούπολη και την Θράκη αλλά και πιο συγκεκριμένα για το ταλαιπωρημένο άθλημα του βόλεϊ.

Δείτε την ανακοίνωση του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης:

Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι με την από 08-05-2020 απόφαση της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας & Θράκης , καθώς η προσπάθεια εδώ και ενάμιση χρόνο από την διοίκηση του συλλόγου, τηρώντας όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις προϋποθέσεις που ορίζει το πρόγραμμα, ο σύλλογος μας για τα επόμενα δύο χρόνια θα πραγματοποιήσει τα μεγάλα διεθνή τουρνουά που με τόση μεγάλη επιτυχία διοργάνωνε μέχρι τώρα, με την στήριξη του προγράμματος.

Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία του συλλόγου προσφορά στα παιδιά της ομάδας μας και γενικότερα του βόλεϊ της Περιφέρειας μας.

Είμαστε ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ Αλεξανδρούπολης…
Ελάτε μαζί μας…