Ο απόφοιτος της Νομικής Κομοτηνής και πρώην διαιτητής ΕΚΑΣΑΜΑΘ που κάλυψε τη Δίκη Τοπαλούδη για τον Σκάι

Η φρικτή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία καταγόταν και ζούσε στο Διδυμότειχο μέχρι να πάει στη Ρόδο να σπουδάσει είχε συγκλονίσει όλο το Πανελλήνιο. Οι γονείς της είναι τα τραγικά πρόσωπα της ιστορίας.

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι το γεγονός πως την δίκη καλύπτει για έναν από τους κορυφαίους ειδησεογραφικούς οργανισμούς της χώρας, για τον Σκάι, ένας… «Θρακιώτης» και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Δαμιανός, ο οποίος είναι απόφοιτος της Νομικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Μάλιστα είχε ξεκινήσει την ενασχόληση του με την δημοσιογραφία στην Κομοτηνή, κάνοντας αθλητική εκπομπή στο Ροδόπη 95,5 ενώ πέρασε και από τα παρκέ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ως διαιτητής, χωρίς όμως να δώσει συνέχεια σε αυτήν την ενασχόληση.

Επίσης, τα πρώτα χρόνια της ομάδας του Πανθρακικού στην Super League o Δαμιανός που τότε σούδαζε στην Κομοτηνή ήταν παρών στα περισσότερα παιχνίδια στον χώρο των δημοσιογραφικών θεωρείων. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον τηλεοπτικό Σταθμό Σκάι αλλά και στο ραδιόφωνο του ίδιου Μέσου (αποτελεί και εκλεγμένο εκπρόσωπο των εργαζομένων στην ΕΣΗΕΑ), έχοντας από τους ιθύνοντες του Σταθμού την εμπιστοσύνη που απαιτείται για την κάλυψη ενός τόσο σημαντικού και πρωτοφανούς αγριότητας θέματος, όπως είναι η κατάληξη της ιστορίας της άτυχης Ελένης.  Σίγουρα και για τον ίδιο πρόκειται για μία μεγάλη πρόκληση καθώς έρχεται σε συνιφασμό με την δικηγορική του ιδιότητα