Σάλος με το «ιδιωτικό άδειασμα» Αυγενάκη σε Γεραπετρίτη για την τροπολογία Ξάνθης – ΠΑΟΚ

Σάλος έχει προκληθεί με ιδιωτική συνομιλία του Λευτέρη Αυγενάκη με φίλο του Άρη κατά την οποίες φαίνεται ο υφυπουργός Αθλητισμού να «αδειάζει» τον Γιώργο Γεραπετρίτη για την επίμαχη τροπολογία που απέτρεψε τον υποβιβασμό Ξάνθης και ΠΑΟΚ.

avgenakis.jpg

Πιο συγκεκριμένα ένας φίλος του Άρη απέστειλε ένα μήνυμα στον Λευτέρη Αυγενάκη  με το οποίο του ζητάει να βοηθήσει την ομάδα του όπως ισχυρίζεται ο ίδιος έκανε με την υπόθεση του ΠΑΟΚ. Ο Αυγενάκης με τα όσα αναφέρει δείχνει να βάζει στο… περιθώριο τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Συγκεκριμένα, ο Αυγενάκης απάντησε στα παράπονα που εξέφρασε ο φίλος του Άρη, λέγοντας χαρακτηριστικά, «Βάζω πλάτη, απλά δεν είναι θέμα του Υπουργείου Αθλητισμού» διευκρινίζοντας μάλιστα ότι στην σωτηρια του ΠΑΟΚ (και της Ξάνθης) «άλλος κατέθεσε την τροπολογία, όχι εγώ».

Πάντως, πηγές του υφυπουργείου Αθλητισμού ξεκαθάριζαν ότι καμία αιχμή για το χειρισμό της υπόθεσης περί πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης από την Κυβέρνηση δεν υποκρύπτεται στον χθεσινό -ιδιωτικό- διάλογο του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με οπαδό του Άρη, με αφορμή τη σημερινή δημοσιοποίηση του διαλόγου και τα σχόλια που προκλήθηκαν περί «αποστάσεων» του κ. Αυγενάκη από την τροπολογία, με την οποία ματατράπηκε σε αφαίρεση βαθμών η ποινή του υποβιβασμού.