Κάταγμα ενώ έπαιζε μπάσκετ ο Μιχάλης Stavento – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για άμεσο χειρουργείο

Στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μεταφέρθηκε ο γνωστός καλλιτέχνης Μιχάλης Κουϊνέλης, γνωστότερος ως Stavento, καθώς τραυματίστηκε στο πόδι καθώς έπαιζε μπάσκετ με τρεις φίλους του σε ανοιχτό γήπεδο καλαθοσφαίρισης στον συνοικισμό Μαΐστρου.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και σε μια προσπάθεια να σώσει την μπάλα, γύρισε το πόδι του και ο 41χρονος Μιχάλης έπεσε κάτω σφαδάζοντας από τους πόνους. Όπως αναφέρει το 2020net, αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει, όπως και έγινε.

Λίγα λεπτά αργότερα ο γνωστός τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και η διάγνωση που έγινε από τους γιατρούς είναι ότι «υπέστη κάταγμα το οποίο χρειαζόταν άμεσα χειρουργείο». Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε και η σύζυγός του Ήβη Αδαμου, η οποία μένει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη μαζί του και με την διχρονη κόρη τους Ανατολή.

Ο Μιχάληγς Κουινέλης Stavento έχει λατρεία με το μπάσκετ. Στο πρόσφατο παρελθόν έχει πάει να παρακολουθήσει την Εθνική Ομάδα σε Ευρωμπάσκετ στο εξωτερικό μαζί με τον αδελφό του Ανδρέα, έχει φωτογραφηθεί με φανέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενώ είχε σπεύσει να υποδεχθεί την Εθνική Ανδρών το 2015 στο αεροδρόμιο Δημόκριτος, όταν ερχόταν για το τετραεθνές φιλικό τουρνουά που είχε φιλοξενηθεί στο Αμοιρίδειο της Ξάνθης…