Volley League: Ναι Εθνικού για επανέναρξη αλλά χωρίς λευκό καπνό

Ολοκληρώθηκε μετά από πέντε και παραπάνω ώρες ή τηλεδιάσκεψη της Volley League για το μέλλον του πρωταθλήματος χωρίς όμως να βγει λευκός καπνός και τις ομάδες να διαφωνούν σε πολλά σημεία.

Η πλευρά του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, όταν ζητήθηκε η δικιά τους εκτίμηση και απόφαση, δήλωσε ότι θέλει να επιστρέψει το πρωτάθλημα στο γήπεδο αν και εφόσον αυτό γίνεται πρακτικά και σύμφωνα με τους κανόνες της Πολιτείας. Απόφαση που τιμάει τον σύλλογο και την ιστορία της ομάδας και εκθέτει όποιους ανέφεραν ότι ο Εθνικός θα εκμεταλλευτεί την κρίση του COVID19 για την αναβολή του πρωταθλήματος και την παράνομη της ομάδας.

Από τις υπόλοιπες ομάδες αρνητικοί στην διεξαγωγή ήταν οι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός εδώ και καιρό ενώ και ακόμη μια ομάδα φαίνεται αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο, χωρίς να διαρρέει ποια, ένα τέτοιο αποτέλεσμα δυσκολεύει και την Λίγκα για την επανέναρξη καθώς αν σπάσει το 8/10 στην ψηφοφορία, τότε το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει.

Τέλος οι ομάδες περιμένουν και τις αποφάσεις της Πολιτείας για το πότε θα μπουν οι αθλητές στα κλειστά γυμναστήρια να προπονηθούν και τότε θα συνεδριάσουν εκ νέου.