Ο Χοσέ Μάνουελ Ρόκα στην «Αθλητική Κυριακή» για τον κορονοϊό και το μέλλον του στην Ελλάδα!

Στην ΕΡΤ και την Αθλητική Κυριακή μίλησε ο Χοσέ Εμάνουελ Ρόκα, πρώην τερματοφύλακας του Πανθρακικού τις σεζόν 2008-09 και 2009-10 και προπονητής το 2015 που εξασφάλισε (σαν σήμερα μάλιστα πριν πέντε χρόνια) την παραμονή στην ομάδα.

Ο ιδιαίτερα αγαπητός στους Κομοτηναίους Ισπανός προπονητής, μίλησε μέσω skype από την Μούρθια για την ζωή στην Ισπανία που διαφέρει από περιοχή σε περιοχή εν μέσω πανδημίας.

Συγκεκριμένα, όπως είχε αναφέρει και στις προ μηνός δηλώσεις του στο ThrakiSportS, είπε πως στην περιοχή που τώρα διαμένει, είναι σε αρκετά καλύτερη κατάσταση σε σχέση με άλλες, αφού δεν έχει χτυπηθεί τόσο από τον ιό και επιτρέπεται η επίσκεψη σε καφετέρια, σε εξωτερικό όμως χώρο καθώς και η ατομική προπόνηση.

Σε ερώτηση από τον Περικλή Μακρή για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα, είπε πως είναι πολύ ανοιχτός σε κάτι τέτοιο, καθώς μάλιστα τα πειρσσότερα τηλέφωνα που χτυπάν είναι από την Ελλάδα. Φέτος όπως αποκάλυψε δούλεψε πειρσσότερο ως σκάουτερ, ώστε να δει και να επιλέξει ορισμένους καλούς ποδοσφαιριστές για την επόμενη του ομάδα. Για τον Πανθρακικό δεν έκανε αναφοριά παρά μονάχα μια μικρή για τον Ηρακλή – που είναι πλέον στο τοπικό αλλά φημολογείται μεγάλη επιστροφή με εξαγορά ΑΦΜ.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ: