Και την επόμενη σεζόν στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ ο Ουζουνίδης

Την παραμονή του Εβρίτη τεχνικού, Μαρίνου Ουζουνίδη, και τη νέα σεζόν στον ΑΠΟΕΛ επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ομάδας της Λευκωσίας.

Την θέση του στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ διατηρεί ο Εβρίτης, πρώην τεχνικός της Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των Κυπρίων.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των γαλαζοκίτρινων, Πρόδρομος Πετρίδης, με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό της Κύπρο υποστήριξε ότι: «Ανακοινώνω προσυμφωνία με Ουζουνίδη. Μένουν λεπτομέρειες. Βάλαμε και όριο στο μπάτζετ για την νέα σεζόν. Είναι προφορική συμφωνία και καταλήξαμε ότι θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί. Την επόμενη η εβδομάδα θα τα πούμε και από κοντά και θα προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις».

Ενώ σχετικά με την επόμενη σεζόν και την ανησυχία του για αυτήν δήλωσε ότι «Την περασμένη εβδομάδα η κυβέρνηση είπε πως οι προπονήσεις θα αρχίσουν 18 του Μάη χωρίς αποδυτήρια και φυσιοθεραπευτές. Και ρωτώ. Σε όλους αυτούς που λένε πως μπορούν να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, πως μπορεί μια ομάδα να κάνει μια ομάδα προετοιμασία 4-5 εβδομάδες και να παίξει; Πως μπορεί με αυτές τις συνθήκες να προετοιμαστεί μια ομάδα που θα πρέπει να προπονούνται 25 παίκτες, 6-7 φροντιστές και όχι μόνο;»