ΕΠΣ Θράξης: Ξεκίνησε ο σχεδιασμός ενόψει Γ’ Εθνικής από την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και τυπικά αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης καθώς οι δύο σερί νίκες με τη Δόξα Γρατινής και τον Πανθρακικό εν τέλει αποδείχθηκαν το κλειδί για την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία.

Βλέπετε, ο κορονοϊός επηρέασε και τον αθλητισμό με αποτέλεσμα να κηρυχθεί πρόωρο φινάλε στις κατηγορίες με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου να προηγείται στον βαθμολογικό πίνακα ενός βαθμού της εξίσου πολύ σταθερής Ελπίδας Σαπών.

Οι άνθρωποι της Δόξας νιώθουν δικαιωμένοι για το γεγονός πως οι κόποι χρόνων ανταμείβονται πλήρως και μάλιστα ο υποβιβασμός από την Γ’ Εθνική πριν δύο χρόνια δεν λειτούργησε αποτρεπτικά ως προς τη συνέχιση της ομάδας σε υψηλό επίπεδο (σε αντίθεση για παράδειγμα με την Δόξα Προσκυνητών που υποβιβάστηκε εκ νέου μετά την επιστροφή της στο τοπικό).

Οι άνθρωποι που στελέχωσαν την ομάδα και στην προηγούμενη θητεία της στη Γ’ Εθνική έχουν στην πλειοψηφία τους παραμείνει. Πλέον πιο σοφοί και κυρίως με σύμμαχο την εμπειρία από την προηγούμενη συμμετοχή επιθυμούν να φτιάξουν μία ομάδα με στόχο να πραγματοποιήσει μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μάλιστα ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες συναντήσεις των διοικούντων με στόχο να ξεκινήσει ο σχεδιασμός άμεσα παρότι οι συνθήκες δεν είναι και οι πλέον ευνοϊκές λόγω της κρίσης και της αβεβαιότητας του κορονοϊού. Η φωτογραφία είναι προφανώς αρχείου, αφού οι προπονήσεις δεν έχουν επιτραπεί ακόμα για ομάδες Γ’ Εθνικής αλλά ακόμα και όταν συμβεί αυτό, δεν θα έχει νόημα για το Σιδηροχώρι να κάνει προπονήσεις αφου η σεζόν έχει λήξει. Εχει σημασία όμως να σχηματιστεί σύντομα η βάση του ρόστερ της νέας περιόδου…