Super League: Η αναβολή του διαγγέλματος Μητσοτάκη αναβάλλει ξανά το κρίσιμο ΔΣ της Λίγκας

Αναβλήθηκε εκ νέου η προγραμματισμένη για την Τρίτη (28/4) τηλεδιάσκεψη του διοικητικού συμβουλίου της Super League.

Αρχικά το συγκεκριμένο ΔΣ ήταν να γίνει στις 24 Απριλίου, την περασμένη Παρασκευή δηλαδή, ώστε να εξεταστεί και το πλάνο της ομάδας εργασίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ωστόσο αναβλήθηκε για την Τρίτη, ώστε να προηγηθεί το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την επιστροφή στην κανονικότητα που είχε φημολογηθεί για Δευτέρα.

Τελικά ο Μητσοτάκης θα μιλήσει την Τρίτη και μάλιστα όχι το πρωί αλλά στις 6.00 το απόγευμα, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Σε αυτό θα ανακοινωθεί το χρονοδιάγραμμα άρσης των μέτρων περιορισμού που επιβλήθηκαν λόγω του κορονοϊού.

Οι ΠΑΕ της Super League 1 θεωρούν πως χωρίς να έχουν υπ’ όψιν τους τις κυβερνητικές αποφάσεις για την άρση των απαγορεύσεων δεν έχει νόημα να συζητήσουν και για τον σκοπό αυτό προσανατολίζονται στην ολιγοήμερη αναβολή της τηλεδιάσκεψης.

H τηλεδιάσκεψη οδεύει πλεον προς την Τετάρτη (29/4), ημέρα που συνεδριάζει και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Στην Super League επιθυμούν να διαθέτουν όλο το πλάνο για την επανεκκίνηση των διοργανώσεων, αν υπάρξει.

Στην τηλεδιάσκεψη αναμένεται να λάβει μέρος, όπως συνέβη και τις προηγούμενες φορές, ο πρόεδρος και διευθυνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ξάνθη Αρης Πιαλόγλου εκ μέρους της θρακιώτικης ομάδας. Οπως προαναφέρθηκε πάντως, τις τελευταίες ώρες κερδίζει έδαφος η σκέψη να μην διεξαχθούν πλέι άουτ αλλά μόνο πλέι οφ.

Η ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει τα εξης:

Ανακοινώνεται ότι Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Απριλίου 2020 και ώρα 11:00 (αντί για Τρίτη 28/4/2020).

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Αποφάσεις σε σχέση με τα Πρωταθλήματα Super League, αγωνιστικής περιόδου 2019 – 20.

2. Διάφορα.