Β’ Εθνική: «Κρεμάει» παπούτσια ως «κορυφαίος όλων των εποχών» ο Γιάννης Μητσάκης

Ο Γιάννης Μητσάκης που κατέκτησε τη κορυφή της ψηφοφορίας για τον καλύτερο παίχτη όλων στην ιστορία της Β΄Εθνικής έχοντας περάσει από τον ΑΣ Ξάνθη και από τον ΓΑΣ Κομοτηνή στην αρχή της καριέρας του σε αυτήν την κατηγορία, θέλησε με δηλώσεις του να ευχαριστήσει όλους αυτούς που τον ψήφισαν.

Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του, που ανήρτησε στην σελίδα του στο facebook, αυτή η πρωτιά στην ψηφοφορία αποτελεί αναγνώριση για όλες τις προσπάθειες και τους κόπους των τελευταίων ετών.

Αναλυτικά η δήλωσή του του Ξανθιώτη από το Όλβιο στην καταγωγή γκαρντ έχει ως εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους αφιέρωσαν τον χρόνο τους και με ψηφίσαν. Είναι τιμή μόνο που ήμουν ένας από τους παίκτες της επιλογής και τρέφω απεριόριστο σεβασμό για όλους τους υπόλοιπους αθλητές που πήραν μέρος στην ψηφοφορία. Με όλους κάποια στιγμή ήμουν αντίπαλος και με κάποιους συμπαίκτης και φίλος. Σίγουρα η ψήφος για το θέμα του καλύτερου παίκτη είναι εντελώς υποκειμενική, και με διαφορετικά κριτήρια για τον καθένα, για μένα όμως δεν παύει να σημαίνει μια αναγνώριση όλων αυτών των χρόνων και ήρθε σε μια στιγμή όπου φέτος θα ήταν η τελευταία μου χρονιά σαν παίκτης. Ευχαριστώ πολύ. Γιάννης Μητσακης»