Συγκάτοικοι στην καραντίνα Κουμεντάκης και Δαρίδης! Η νέας τους καθημερινότητα, τα… Ισπανικά και το μέλλον

Στον Πειραιά και κλεισμένοι σε ένα σπίτι βρίσκονται οι δύο Εβρίτες αθλητές, Ραφαήλ Κουμεντάκης και Άκης Δαρίδης. Οι δύο τους μίλησαν στον Αντώνη Τελόπουλο και στην Δέλτα Τηλεόραση για την άτυπη αυτή συγκατοίκηση, καθώς μένουν πολύ κοντά όποτε και η καραντίνα τους ανάγκασε να βρίσκονται καθημερινά μαζί στο σπίτι.

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά στον Ολυμπιακό ενώ ο Θεολόγος Δαρίδης φέτος δεν αγωνίζεται, αλλά αυτό δεν σημαινει ότι δεν σκοπεύει να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο από τη νέα σεζόν.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στα πράγματα που κάνουν οι δύο τους στο σπίτι. «Η καραντίνα μας βρίσκει καθημερινά μαζί συζητώντας και προσπαθώντας να γεμίσουμε τον ελεύθερο μας χρόνο. Βρίσκουμε καινούργιους τρόπους να περάσουμε καλά, αλλά επίσης μας λείπει αρκετές ώρες το βόλεϊ και θέλουμε να βγούμε να παίξουμε».

Ο Δαρίδης πήρε τον λόγο συμπληρώνοντας: «Κάνουμε γυμναστική μέσα στο σπίτι, βγαίνουμε βόλτες στην παραλία, οι οποίες μας βοήθησαν αν δούμε πόσο ωραίο μέρος είναι, μαθαίνουμε ξένες γλώσσες, διαβάζουμε βιβλία, παίζουμε μουσική και βλέπουμε ταινίες». Παράλληλα και οι δύο τους αποκάλυψαν ότι άρχισαν να μαθαίνουν Ισπανικά στο σπίτι από μόνοι τους, πράγμα που μπορεί να μας βάλει σε δύο σκέψεις είτε θέλουν να μάθουν καλά την γλώσσα του προπονητή τους κ. Μουνιόθ στον Ολυμπιακό είτε σκέφτονται να αγωνιστούν στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Σε ερώτηση για το αν θα ήθελαν στην καραντίνα να βρίσκονται σπίτι τους ο Δαρίδης απαντάει: «Θα ήθελα να είμαι επάνω στο σπίτι μου στην Ορεστιάδα και στους γονείς μου αλλά τρομοκρατήθηκα και δεν ήθελα ν να βάλω σε κίνδυνο τους δικούς μου». Αντίστοιχα ο Κουμεντάκης ανέφερε: «Και εγω θα ήθελα να είμαι επάνω στην Αλεξανδρούπολη αλλά η καραντίνα μας βρήκε στην Αθήνα».

Όσο για το αν θέλουν να γίνει επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, ο οποίος αγωνίζεται φέτος στον Ολυμπιακό είπε: «Εφόσον αυτή την στιγμή κινδυνεύουν ζωές, θα πρέπει να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αυτό θα πρέπει να είναι το σωστό». Ο Δαρίδης αναφέρθηκε για το μέλλον καθώς ο ίδιος δεν αγωνίζεται σε κάποια ομάδα φέτος τονίζοντας ότι «σίγουρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και πιο δύσκολα με την νέα σεζόν. Ίσως θα πρέπει οι ομάδες να βρουν νέους τρόπους και νέες ιδέες για να επανέλθουν στα επίπεδα που είναι και να κάνουν και ένα βήμα παραπάνω. Αν επιλέξουν τον ίδιο δρόμο αυτό σίγουρα θα είναι κακό για το άθλημα».

Τέλος και οι δύο αναφέρθηκαν στο πράγμα που τους έλειψε στην καραντίνα και ποίο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνουν μόλις τελειώσει αυτή. Ο Κουμεντάκης ομολόγησε ότι του λείπει η μικρή του ανιψιά, κόρη του μεγάλου του αδερφού λέγοντας ότι «το πρώτο πράγμα που θα κάνω, θα είναι να πάω να την δω». Αντίστοιχα ο Δαρίδης ανέφερε ότι του λείπουν οι δικοί του και το πρώτο πράγμα που θα ήθελε να κάνει, είναι να επισκεφθεί ένα εστιατόριο και να πάει γυμναστήριο.