Μπήκε στο… στοίχημα το μέλλον του Πέτρου Μάνταλου

Παρότι (θεωρητικά) δεν έχει ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος και είναι ακόμη αμφίβολο το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν, οι στοιχηματικές εταιρείες, εκμεταλλευόμενες τον πρόωρο μεταγραφικό σχεδιασμό των ομάδων ενόψει καλοκαιριού, προσφέρουν ήδη την ευκαιρία στους πελάτες τους να στοιχηματισούν το μέλλον σημαντικών ποδοσφαιριστών του big-5, μεταξύ των οποίων και ο Πέτρος Μάνταλος.

Σχετικά με το μέλλον του Κομοτηναίου διεθνή επιθετικού μέσου της ΑΕΚ, αν και δημοσιεύματα προ δύο μήνων τόνιζαν το έντονο ενδιαφέρον τουρκικών ομάδων, μεταξύ των οποίων και η Μπασακσεχίρ, στο γήπεδο της οποίας είχε παρεβρεθεί ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς στην αναμέτρηση της τουρκικής ομάδας με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για την φάση των «32».

Ο Μάνταλος όμως έχει ένα συμβόλαιο με την Ένωση μέχρι το 2022, βρίσκεται έξι χρόνια στην ομάδα, όντας ο αρχηγός της, ενώ παράλληλα την επόμενη σεζόν θα είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση να βρίσκεται στα εγκαίνια της «Αγιάς Σοφιάς», ως κάπτεν της ΑΕΚ.

Με τα δεδομένα αυτά λοιπόν, οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών για τον θρακιώτη μεσοεπιθετικό είναι μόλις στο 1.30 να μείνει, στο 3.30 να φύγει.

Ειδικά στοιχήματα έχουν διαμορφωθεί για αρκετούς παίκτες του top-5 που δεν θεωρείται δεδομένο το μέλλον τους, όπως μεταξύ άλλων και ο Δραμινός εξτρέμ του Άρη, Γιάννης Φετφατζίδης.