Επίθεση Κούγια σε Θωμαΐδη με σκάγια προς Πανόπουλο ότι «υποδυόταν τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης»

Ενα σήριαλ με μακροσκελείς ανακοινώσεις, δηλώσεις και δημοσιεύσεις έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες.

Από τη μία πλευρά ο γνωστός δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης έχει βάλει στο κάδρο των αναρτήσεών του τον Κούγια και την ΑΕΛ ενώ από την άλλη ο γνωστός ποινικολόγος απαντά.

Ωστόσο στις μακροσκελείς απαντήσεις του τα σκάγια παίρνουν και άλλους. Στην τελευταία του δήλωση, στο υστερόγραφο που απευθυνόταν στον Κυριάκο Θωμαΐδη, ουσιαστικά επιτέθηκε για ακόμα μια φορά στον Πανόπουλο (και τον κουμπάρο του Συγγελίδη) ότι υποδύονταν τους ιδιοκτήτες ενώ ο πραγματικός είναι ο Σαββίδης.

«Να ξέρεις ότι εγώ προτιμώ να δυσκολεύομαι να πληρώσω τους παίκτες μου, γιατί αυτές τις δυνατότητες έχω, αλλά έχω υπερήφανες και ανεξάρτητες ομάδες 40 χρόνια, και να είμαι πραγματικός ιδιοκτήτης, από το να υποδύομαι τον ιδιοκτήτη, όπως οι παλιοί ιδιοκτήτες της Ξάνθης και τα χρήματα να έρχονται από τον πραγματικό ιδιοκτήτη χωρίς εγώ να βάζω ούτε ένα ευρώ και να θεωρούμαι σοβαρή ΠΑΕ που δεν έχει προσφυγές.

40 χρόνια καμία ομάδα μου δεν πτώχευσε και πάντοτε όλες είχαν ευρωπαϊκή αδειοδότηση παρά το άγριο κυνηγητό και τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πρόστιμα και την παντελή έλλειψη εσόδων είτε από τηλεοπτικά συμβόλαια είτε από χορηγούς.