Γ’ Εθνική: Εκτίμηση ότι θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα από τον Κυριάκο Κετσιεμενίδη

Μιλώντας σε γνωστό αθλητικό μέσο της Θεσσαλονίκης, ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης τόνισε την πίστη του για ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο θρακιώτης προπονητής του Νέστου Χρύσουπολης εκτίμησε πως θα παιχτούν και τα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα χρειαστεί ριζική αναδιάρθρωση, ανέφερε. Επίσης, μίλησε και για την φετινή χρονιά του με τον, ριζικά αλλαγμένο, Νέστο.

«Η πορεία της ομάδας ήταν πρωτόγνωρη με βάση τα δεδομένα του περασμένου καλοκαιριού. Μιλάμε για μια ομάδα που χτίστηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου, αφού δεν υπήρχε διοίκηση μέχρι τις αρχές Αυγούστου. Πολλοί φώναζαν γιατί η ομάδα δεν κατέβηκε στη Football League, αλλά κανείς δεν έβαζε το χέρι στην τσέπη για να συμβεί αυτό», σχολίασε αρχικά στην εφημερίδα Metrosport ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης. Και συνέχισε:

«Συμφώνησα στα μέσα Αυγούστου, ήθελα να μείνω στην ομάδα για να την στηρίξω, παρ’ όλο το μεγάλο προσωπικό ρίσκο. Πήραμε ποδοσφαιριστές χωρίς πολλές συμμετοχές την προηγούμενη χρονιά, όλοι τους προσωπική μου επιλογή, και κάναμε με το μισό μπάτζετ πορεία ανάλογης της περσινής. Σε μια χρονιά που το μόνο που έμεινε ίδιο με πέρσι ήταν το όνομα της ομάδας και ο προπονητής. Όλα τα άλλα άλλαξαν. Βέβαια, πέρσι διεκδικήσαμε μέχρι τέλους την 1η θέση, ενώ φέτος ο Πανσερραϊκός ξεχώρισε από τα μέσα της χρονιάς και μετά. Η ουσία είναι πως και πέρσι και φέτος η ομάδα κατατάσσεται 2η και βαδίζει σε καλό δρόμο. Ελπίζω πως δεν θα χρειάζεται κάθε χρόνο να χτίζεται όπως φέτος».

Σε σχέση με την συνέχιση ή μη των πρωταθλημάτων είπε: «Όλα τα πράγματα πίσω έχουν πάει λόγω του κορονοϊού, όμως δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς. Η υγεία προέχει. Από τη στιγμή που τα πρωταθλήματα σε όλη την Ευρώπη έχουν διακοπεί, οι επαγγελματικές ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας, ήταν δεδομένο πως θα επηρεαστούμε και εμείς που είμαστε, κατά κάποιον τρόπο, κομπάρσοι. Περιμένουμε τις αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι. Για εμάς απομένουν δύο ματς Πρωταθλήματος και ο τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας. Θεωρώ ότι θα γίνουν τα παιχνίδια. Είναι πολλές οι εκκρεμότητες και στην κορυφή και στην ουρά. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να γίνει μια ριζική αναδιάρθρωση, που δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτή».