Τέλος για την Ρεν και τον Νίκολα Μιγιαήλοβιτς το Πρωτάθλημα Γαλλίας

Οριστική διακοπή αποφασίστηκε για το Πρωτάθλημα της Γαλλίας και τον Σέρβο πρώην ακραίο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Νίκολα Μιγιαήλοβιτς που αγωνιζόταν σε αυτό.

Βλέπετε, η Γαλλία να ανήκει στο κλαμπ εκείνων των χωρών με πολλούς θανάτους καθημερινά από τον COVID19 και αποφάσισε να βάλει οριστικό λουκέτο στο πρωτάθλημα της.

Η απόφαση της γαλλικής λίγκας για επ΄αόριστον αναβολή φαίνεται να έρχεται σε συνάρτηση με αυτή πριν λίγων ημερών, της γαλλική ομοσπονδίας, η οποία είχε αναβάλει και αυτή τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Η πρόταση να μην πέσει και να μην ανέβει καμία ομάδα απορρίφθηκε ενώ η πρόταση να υποβιβασθεί και να πάρει την άνοδο μια ομάδα έγινε δεκτή.

Τέλος αποφασίστηκε τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια να δοθούν με βάση την κατάταξη των ομάδων στην βαθμολογία, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Αρκετά πρωταθλήματα έχουν αποφασίσει να βάλουν λουκέτο χωρίς πρωταθλητή και με ελάχιστες διαφορές στις ομάδες των πρωταθλημάτων του όσον αφορά τους υποβιβασμούς.

Μένει να δούμε τι θα πράξουν και στην χώρα μας η ΕΟΠΕ για την Α2 Ανδρών και Γυναικών για τις πέντε θρακιώτικες ομάδες μας (ΑΕ Κομοτηνής, Άθλο Ορεστιάδας, Ερμογένη Ξάνθης, Φοίνικα και Νίκη Αλεξανδρούπολης) όσο και η διοργανώτρια αρχή της Volley League που επηρεάζει άμεσα τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ φυσικά ενδιαφέρονται και οι τοπικές ομάδες που μετείχαν στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΘΡ.