Super League: Μετά από ΟΣΦΠ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ εξέφρασε ενδιαφέρον για τον Φώτη Ιωαννίδη και η ΑΕΚ

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ εδώ και αρκετό καιρό… χτενίζει την ελληνική αγορά για την ανεύρεση νεαρών ποδοσφαιριστών με προοπτικές. Οι επιλογές δεν είναι πολλές, ωστόσο ο Ίλια Ίβιτς έχει διακρίνει και ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις.

Ένας από αυτούς είναι ο Φώτης Ιωαννίδης του Λεβαδειακού σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime». Ο 20χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί φέτος σε 16 παιχνίδια με τη φανέλα των Βοιωτών και έχει σημειώσει 4 γκολ (ένα από αυτά και εναντίον της Ξάνθης).

Η ΑΕΚ τον έχει προσθέσει στη λίστα της και ο Ίβιτς παρακολουθεί την εξέλιξη του. Αν οι «κιτρινόμαυροι» κρίνουν ότι πρέπει να κάνουν μια επένδυση για τη θέση του επιθετικού, τότε δεν αποκλείεται να κάνουν κίνηση για τον παίκτη του Λεβαδειακού.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι γιος του Ροδοπίτη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Βασίλη Ιωαννίδη. Εξαιτίας τη σχέσης του πατέρα του με τον Ολυμπιακό είχε εμφανιστεί τα προηγούμενα χρόνια ως κλεισμένος από τους ερυθρόλευκους.

Πριν μερικούς μήνες ωστόσο ακούστηκε και για τον Παναθηναϊκό. Τον Δεκέμβριο γράφτηκε και μάλιστα από φιλοολυμπιακά μέσα ότι κατέθεσε επίσημη πρόταση ο ΠΑΟΚ. Πλέον ο θρακιώτης φορ φέρεται να είναι και στο μπλοκάκι της ΑΕΚ, ενώ πάντα παίζει και το ενδεχόμενο του εξωτερικού…