Λεχούδης και Πεταλωτής για την δωρεάν διανομή 50 μερίδων φαγητού σε συνεργασία Δήμου Κομοτηνής, Ερυθρού Σταυρού και 16 επιχειρηματιών (+video)

Ξεκίνησε από την Δευτέρα η διανομή φαγητού σε 50 δημότες Κομοτηνής μέσα από συνεργασία του Δήμου Κομοτηνής με 16 επιχειρηματίες της πόλης.

Υλικά και προϊόντα μαγειρεύονται στις εγκαταστάσεις του εστιατορίου ”Το Μαγειρείον” του προέδρου του ΓΑΣ Κομοτηνή Γιάννη Πεταλωτή.

Στη συνέχεια γίνεται καθημερινά η διανομή των μερίδων στους δημότες και με τη βοήθεια του τοπικού τμήματος του Ερυθρού Σταυρού.

Για την πρωτοβουλία μίλησαν στην κάμερα του Maron News δυο άνθρωποι του ΓΑΣ Κομοτηνή, ο πρόεδρος Γιάννης Πεταλωτής αλλά και ο παίκτης Κίμωνας Λεχούδης, με την πολιτική του ιδιότητα ως αντιδήμαρχος…

Ξεκίνησε η διανομή φαγητού σε συνεργασία Δήμου Κομοτηνής – Επιχειρηματιών και Ερυθρού Σταυρού.

Η πρώτη ημέρα της διανομής φαγητού σε 50 δημότες Κομοτηνής ξεκίνησε τη Δευτέρα 6 Απριλίου. Πρόκειται για αποτέλεσμα συνεργασίας του Δήμου Κομοτηνής με 16 επιχειρηματίες της πόλης. Υλικά και προιόντα μαγειρεύονται στις εγκαταστάσεις του εστιατορίου ” ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟΝ” και με τη βοήθεια του τοπικού τμήματος του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ γίνεται η διανομή καθημερινά στους συνδημότες.

Geplaatst door Maron news op Maandag 6 april 2020