Super League: Παραμένει για τέταρτη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Μίλαν Ράσταβατς

Ο Μίλαν Ράσταβατς ήρθε πριν σχεδόν τρία χρόνια στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ξάνθης. Για δύο σεζόν βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία της Ξάνθης, ως διάδοχος του Λουτσέσκου.

Το περασμένο καλοκαίρι δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο του μουντιαλικού προπονητή, ο οποίος ενώσω καθόταν στον πάγκο του ΑΟΞ κλήθηκε να βοηθήσει και την Εθνική Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Η νέα σεζόν τον βρήκε στην ανεργία, ωστόσο πριν τα Χριστούγεννα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης. Μπορεί να μην κατάφερε να τον βγάλει στην Ευρώπη, ωστόσο οι Αρκάδες είναι ικανοποιημένοι με το έργο του.

Για αυτό και το sdna αποκάλυψε ότι εκτός από τον κόουτς Μιχάλη Γρηγορίου που ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Λάρισα, «αμετάθετος» θα παραμείνει και ο Μίλαν Ράσταβατς στην Τρίπολη.

«Ο Ράσταβατς πήρε τους απαραίτητους πόντους, ώστε να΄ναι αποτελεί τυπική διαδικασία η ανανέωση της εμπιστοσύνης των ιδιοκτητών της ΠΑΕ (Καϋμενάκης – Μπάκος) στο πρόσωπό του εν όψει και της νέας σεζόν», επισημαίνει η ιστοσελίδα.

Ούτως η άλλως η αρχική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών προέβλεπε την κοινή πορεία τους για 1,5 χρόνο, με τον…αστερίσκο να υπάρχει μια συζήτηση το προσεχές καλοκαίρι για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στον 46χρονο προπονητή με ορίζοντα την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Εφόσον δεν ανατραπεί κάτι δραματικά, αυτή θα είναι η τέταρτη σεζόν του στο ελληνικό πρωτάθλημα.