Κολακευτικά λόγια Γιώργου Βόβορα για Θωμόπουλο και Ραχωβίτσα της ΑΕ Κομοτηνής!

O Γιώργος Βόβορας, ο οποίος συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι ο head coach του Παναθηναϊκού την επόμενη χρονιά, μίλησε στο διαδικτυακό σεμινάριο προπονητών και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στους Θανάση Θωμόπουλου και Μιχάλη Ραχωβιτσα, δύο γνώριμων παιδιών της ΑΕ Κομοτηνής που πρόσφεραν πολλά στην διάρκεια των φοιτητικών τους χρόνων.

Φυσικά η ΑΕ κομοτηνής ανέβασε την σχετική δημοσίευση στην ιστοσελίδα της λέγοντας πως είναι υπερήφανοι που η ομάδα αποτέλεσε σκαλοπάτι για την εξέλιξη των παιδιών.

Δείτε αναλυτικά την δημοσίευση:

«Στο σημερινό Σεμινάριο του ΣΕΠΚ με ομιλητή τον Γιώργο Βοβορα, μελος του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού μίλησε για σημαντικά θέματα, όπως η ανάλυση ατομικής και ομαδικής τεχνικής και απόδοσης.

Αυτό όμως που κρατήσαμε ήταν στο ξεκίνημα της ομιλίας μιλώντας για μια πλατφόρμα που δουλεύουν στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε σε 2 γνώριμα πρόσωπα.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια για την δουλειά του Θανάση Θωμόπουλου και Μιχάλη Ραχωβιτσα, δύο εξαιρετικών παιδιών που πρόσφεραν πολυεπιπεδα στην ΑΕ Κομοτηνής στην διάρκεια των φοιτητικών τους χρόνων.

Είμαστε υπερήφανοι για την πρόοδο των παιδιών αυτών καθώς ξεχωρίζουν για την δουλειά και το ήθος τους και χαιρόμαστε που σαν ΑΕ Κομοτηνής αποτελεσαμε ένα σκαλοπάτι για την εξέλιξη τους.»