«Έπεσε» το Insta με Σιώπη και τα άλλα «Αλάνια» σε ξεκαρδιστικό LIVE με.. Τσουβέλα, Κατσούρ, Ζέκα και Δημήτρη Παπαδόπουλο

Σε αυτές τις δύσκολες μέρες που όλοι «μένουμε σπίτι» οι Τζαβελλας, Μπακασέτας και Σιώπης πραγματοποίησαν το LIVE της χρονιάς στο Instagram με Κατσουράνη να θυμάται πότε έβρισε τον Τζαβέλλα, τον Ζέκα να στέλνει τον Παπαγιαννόπουλο στον Παναθηναϊκό, Σιώπη να θυμάται το 2004 και τα LIVE γέλιου να μην σταματούν με Τσουβέλλα, Παπασταθόπουλο, Κουρμπέλη, Παπαδόπουλο, Χατζηισαΐα, Μίχα και Κουλούρη!

Το σκηνικό ήταν στημένο στο σπίτι του Τζαβέλλα. Δίπλα του όπως πάντα οι συμπαίκτες του στην Αλάνια, ο Τάσος Μπακασέτας και ο «δικός μας» Μανώλης Σιώπης. Η παρέα είχε όρεξη για πλάκα και αποφάσισε να ανοίξει LIVE στο Instagram με τον Ζέκα που είχε δίπλα του τον Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο. Έκρηξη! Τα “μπιπ” δεν υπάρχουν στην εφαρμογή αλλά σε μια καλή παρέα τα “μπιπ” είναι ένδειξη αγάπης και εκτίμησης. Οι ατάκες διαδοχικές. Για καλή μας τύχη, το LIVE παρακολουθούσε ο Αποστόλης Λάμπος του Novasports και μετέφερε εκεί μερικές από τις άκρως απολαυστικές στιχομυθίες.

Τζαβέλλας: “Που’ σαι ρε Ζεκάρα. Όλοι τριφύλλια βάζουν για πάρτη σου. Που’ σαι ρε Σώτο; Σε έχει από κοντά ο αρχηγός ε; Σε ετοιμάζει για μεταγραφή. Ζέκα που θα τον στείλεις ρε;

Ζέκα: Ε ναι ρε τριφύλλια βαζουν, τί θα βάζανε; Μιλάω με τον Παναθηναϊκό να τον στείλω εκεί. Ο Σώτος ψοφάει για Ελλάδα

Τζαβέλλας: Λες ε; Να βάλουμε Σώτο στον Παναθηναϊκό. Ναι, συμφωνώ.

Εν τω μεταξύ ο Τζαβέλλας εμφανίστηκε ξυρισμένος και ο Μπακασέτας με μουστάκι με τη συζήτηση να αναλώνεται  αρκετή ώρα στα νέα look και τον Ζέκα να λέει: “Τζάβε ωραίος είσαι συ ρε, ο Μπάκα μέτριος”.

Τζαβέλλας: “Ζεκάρα την παλεύετε εκεί;”

Ζέκα: “Ναι εμείς εδώ συνεχίζουμε κανονικά τη ζωή μας. Κάνουμε προπονήσεις από Δευτέρα ως Παρασκεύη.”

Τζαβέλλας:Εμείς στην Τουρκία σταματήσαμε. Αλλά ο Μπακασέτας μου έχει φτιάξει γυμναστήριο στην αυλή. Ξέρεις αυτά που σου αρέσουν Ζεκάρα.”

Ζέκα: “Ε ναι ρε, αφού είμαι επαγγελματίας. Εσύ κοντέ ακόμα τραυματίας είσαι;

Σιώπης: “Όχι ρε! Τώρα πως θα ήμουν τραυματίας;”

Ζέκα: Στο μυαλό ρε

Τζαβέλλας: “Ζέκα για πάρε Τόρο ρε

Ζέκα: “Δεν τα ξέρω αυτά ρε, είμαι από το Πακιστάν.

alania


Μετά από αρκετή προσπάθεια η τριάδα “φωτιά” κατάφερε να βγάλει τον Κατσουράνη.

Κατσουράνης: “Γεια σας ρε παιδιά. Ακούστε σκηνικό. Ο Τζαβέλλας μια φορά παρεξηγήηκε στο γήπεδο, τον έβρισα και παρεξηγήθηκε. Και του λέω, είσαι ευαίσθητος ρε Τζαβέλλα; Και μου λέει ναι. Έκανε ένα φάουλ και έφυγαν οι άλλοι στην κόντρα και τρέχαμε.

Τζαβέλλας: “Ναι αλλά δε λες τί μου είπες. Αντί να κάνω το φάουλ στο πρώτο δοκάρι την έστειλα στον τερματοφύλακα.

Κατουράνης: Α ρε Τζαβέλλα τους έχεις κλέψει τους Τούρκους.

Τζαβέλλας: “Όχι ρε εμείς, δεν είμαστε σαν κι εσάς ρε. Να σου πω, ρωτάνε αν σταμάτησες το κάπνισμα.

Κατσουράνης: “Τώρα ρε; Τρία χρόνια κάνω ηλεκτρονικό“.

Σιώπης: “Κάτσου, το 2004 ήμουν δέκα χρονών κι έχω βγει με ένα κουβαδάκι στο μπαλκόνι. Σε εργατικές κατοικίες μέναμε όλοι σε ένα χωριό. Όλοι στα μπαλκόνια με κουβαδάκια και έχουμε βγει έξω και να ουρλιάζουμε επί ώρες στα εργατικά. Μας βγάλατε όλους στο δρόμο“.

Κατσουράνης: Πωπω πρέπει να ήσουν δέκα χρονών τότε. Άστα. Άντε παιδιά σας αφήνω, πάω να σιδερώσω.

Στη συνέχεια βγήκαν οι Κουρμπέλης, Τσαμπούρης και Παντελιάδης που ήταν όλοι μαζί κι έγινε ένας χαμός. Αφού ασχολήθηκαν πάλι με το μουστάκι του Μπακασέτα και του Κουρμπέλη, ο Τζαβέλλας έκανε πλάκα για το δυνατό πλάγιο του Παντελιάδη, τον μάγειρα Τσαμπούρη και τα τριφύλλια που έστελναν οι θεατές για τον Κουρμπέλη στον  οποίο είπε: “Κούρμπε, σε μια δεκαετία θα είσαι σαν τον Τζιόλη. Άμα τον πάρω θα μου απαντησει σε είκοσι λεπτά. Ίδιοι είστε.”

Ακολούθησε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που μάθαινε FIFA στον γιο του. Ο Τζαβέλλας αστειεύτηκε και με αυτόν λέγοντας: “Ωραίο κούρεμα έκανες ρε Παπ. Πολλά τριφύλλια βλέπω και σε σένα Παπ”

Παπαδόπουλος: “Ε, πέντε χρόνια έπαιξα στο τριφύλλι λογικό είναι. Κι απ’ όσο ξερω κι εσύ Παναθηναϊκός είσαι”. 

Σταματημό δεν είχε το LIVE τους, καθώς στη συνέχεια έβγαλαν τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο από το Λονδίνο. Ο captain δεν άφησε τον Σιώπη σε χλωρό κλαρί λέγοντας του να κάνει το λαμπατέρ γιατί εν τω μεταξύ είχε πέσει ο ήλιος. Ο Σιώπης είπε: “Είμαι σε κατάσταση έχω λιώσει στο λαπτοπ, παίζω LOL δέκα ώρες.” 

Παπασταθόπουλος: Πρώτη φορά βγάζω LIVE, θα πάρω τον Μανωλά τώρα. Εγώ παίζω call of duty.

Σιώπης: “Θα σε πετσοκόψω”.

Σειρά είχε ο Δημήτρης Χατζηισαΐας. Από γυμναστήριο στη Θεσσαλονίκη  “Τί κάνετε ρε; Πως είστε; Ξυριστήκατε ε; Ούτε κομμωτές δεν έχουμε. Άστα. Μπάκα εσύ είσαι ωραίο παιδί ρε, έχεις ματάρες, το κορμί μου να είχες μόνο. Ο κοντός Κολοκοτρώνης ε; Δεν ξυρίζεται με τίποτα.”

Η απογείωση ήρθε στη συνέχεια όταν έβγαλαν τον Αλέξανδρο Τσουβέλα ο οποίος τους έκανε να ξεκαρδιστούν στα γέλια. Με τις ατάκες του και τις γνωστές μιμήσεις του με Παράσχο, Αλέφαντο, Τεννέ, Τσάκωνα, Λυμπερόπουλο, Τσιάρτα, Λεμονή, κυρ Αλέκο δεν τους άφησε απογείωσε το LIVE. 

Συνεργάτης από το γραφείο που εκπροσωπεί τον Γιώργο Τζαβέλλα και εκκεντρική παρουσία, ο Μάκης Μίχας, βγήκε με τη σειρά του και με χιούμορ αντιμετώπισε την τριάδα “φωτιά”.  “Όταν πήρα τον Τζαβέλλα έπαιζε με ένα καλό αριστερό και τώρα παίζει με  δύο δεξιά παπούτσια. Όλοι τον έβριζαν ακόμα και φίλοι μου, αλλά όταν τον γνώριζαν άλλαζαν γνώμη. Και με τα παιδιά που δεν εκπροσωπώ έχω πολύ καλή σχέση. Του χρόνου θα πάρω Μπακασέτα.”

Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε στον Κουλούρη τον οποίο  επίσης  εκπροσωπεί για να πει: “Ο Κουλούρης είναι καλά εκεί που είναι. Βλέπω να πηγαίνει στον Ολυμπιακό και να γίνεται χαμός.”

Μίλησε και για τον Ερόλ Μπουλούτ, προπονητής στην Αλάνια, για τον οποίο είπε πιστεύει ότι θα πάει Φενερμπαχτσέ. Χαρακτήρισε πολύ μεγάλο παίκτη τον Ζέκα, ο οποίος παίζει για  την ομάδα και τους συμπαίκτες του χωρίς να παραπονιέται ποτέ.  Και τόνισε ποιοι είναι οι τέσσερις παίκτες που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας: “Χαρίσης, Μανδάς, Ζαγαρίτης, Μαρτίνης και Μιχαϊλίδης. 

Λίγο πριν τις 22.00 το βράδυ ο Σιώπης ήθελε να φύγει με τον Τζαβέλλα και τον Μπακασέτα να επιμένουν να μείνει άλλο  λίγο. Οπότε εκείνος θέλοντας πέρα από τον χαβαλέ να στείλει και  το δικό το μήνυμα, έβγαλε ένα μίνι… διάγγελμα και είπε: 
“Σίγουρα είναι δύσκολα τα πράγματα, πρέπει να προσέχουμε να κάνουμε ότι μας λένε. Σίγουρα η οικονομία είναι άσχημα, ενδεχομένως να χαθούν δουλειές και καποιοι να δσυκολευτούν πολύ. Όμως όλο αυτό που γίνεται, ενώνει. Ενώνει όλη την Ελλάδα, όλους τους ποδοσφαιριστές, όλους τους Έλληνες.”

Εν τω μεταξύ εκατοντάδες ήταν τα μηνύματα από φίλους τους και άλλους ποδοσφαιριστές για ένα Instagram LIVE που έσπασε τα κοντέρ.