Με μπροστάρη τον «Τορο» προσφορά 12.000 ευρώ των παικτών του Ολυμπιακού στον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ

Στον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ στo gazzetta εμφανίστηκε ο Ξανθιώτης ακραίος αμυντικός του Ολυμπιακού Βασίλης Τοροσίδης, αναγγέλοντας την είδηση πως ο ίδιος και οι συμπαικτές του στην ομάδα του Πειραιά προσφέρουν 12.000 ευρώ για τον ιδιαίτερο αυτόν σκοπό.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να συγχαρεί όλους όσους σκέφτηκαν και έκαναν πράξη το εγχείρημα αυτό, ενώ χαρακτήρισε ήρωες τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στη δύσκολη αυτή μάχη με τον ιό.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Καλησπέρα σας. Συγχαρητήρια στα παιδιά του ΠΣΑΠ. Δεν είναι μόνο ο Γιώργος Μπαντής. Όλοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Συγχαρητήρια και σε εσάς. Ήμουν κατευθείαν θετικός στο να βοηθήσω και εγώ και οι συμπαίκτες μου. Πράγματι είναι δύσκολες οι ώρες και πρέπει να βοηθήσουμε γιατρούς και νοσηλευτές. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες που κάθε μέρα έρχονται αντιμέτωποι με τον ίδιο τον ιό. Είμαστε εδώ για να τους βοηθήσουν και να μαζέψουμε όσα περισσότερα χρήματα για να τους βοηθήσουμε στο να γιατρέψουν όσους έχουν πρόβλημα. Εμείς ως ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με μία γρήγορη κίνηση με όλα τα παιδιά προσφέρουμε 12.000 ευρώ σήμερα και επιφυλασσόμαστε για την συνέχεια. Είναι το λιγότερο. Ήξερα για την πράξη του κ. Μαρινάκη και από Δευτέρα θα βάλουμε τα χρήματα. Να γίνει η νέα μας ρουτίνα και να είναι αυτονόητο όλο αυτό. Ξανά συγχαρητήρια σε όλους. Όπως είπα και πριν ο Ολυμπιακός, ο πρόεδρος, οι παίκτες και η ομάδα επιφυλασσόμαστε για την συνέχεια».