«Βόμβα» με Κλάους Αθανασιάδη αλλά από… Σεπτέμβρη ενεργοποίησε ο Άρδας Καστανεών το μεσημέρι της… Πρωταπριλιάς

Με την έλευση του νέου μήνα ο Άρδας Καστανεών ανακοίνωσε την έλευση στην ομάδα του… Κλάους Αθανασιάδη.

Οπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο σύλλογος, η επιτυχία της μεταγραφής οφείλεται σε χορηγό που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του σε ένδειξη συμπαράστασης για την ταλαιπωρία των κατοίκων που μένουν στα σύνορα της πατρίδας.

Η μεταγραφή θα ενεργοποιηθεί από Σεπτέμβρη και πραγματοποιείται σε μια χρονιά που ο σύλλογος συμπληρώνει 70 χρόνια. Βέβαια, το γεγονός ότι η ανακοίνωση γίνεται απόγευμα… Πρωταπριλιάς ασφαλώς και δεν πρέπει να θεωρηθεί τυχαίο.

Η ανακοινωση έχει ως εξής:

Μετά και τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα στα σύνορα της πατρίδας μας, στα 200 μέτρα απ’το τελωνείο του χωριού μας, και προς ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στην ταλαιπωρία των κατοίκων των Καστανεών, χορηγός που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του και ασχολείται με υπηρεσίες προγνωστικών αγώνων και λοιπών τυχερών παιγνίων θέλησε να κάνει ένα δώρο στην ομάδα μας, κι έτσι…:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον καταξιωμένο, πρώην διεθνή επιθετικό, Στέφανο – Κλάους Αθανασιάδη!
Ο Κλάους, όπως είναι γνωστός στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό, θα φορέσει τα πράσινα της ομάδας μας απο την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να πετύχουμε μαζί τους στόχους που έχουμε θέσει…εν όψει και της επετείου του εορτασμού των 70 χρόνων ιστορίας της ομάδας μας!