Προανήγγειλε την αποχώρησή του από την Ξάνθη το καλοκαίρι ο Κάρλος Άμπαντ

Σε δήλωσεις του σε ΜΜΕ της Ισπανίας, ο Κάρλος Άμπαντ μίλησε για το ποδοσφαιρικό μέλλον του στην Ελλάδα και την Ξάνθη, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε για το πως βιώνει την κατάσταση καραντίνας λόγω του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ισπανός, που αγωνίζεται στον ΑΟΞ με τη μορφή δανεισμού από την Τενερίφη, προανήγγειλε στην ουσία την απομάκρυνση του από τον σύλλογο της Θράκης, διότι, όπως ο ίδιος τόνισε, ακόμη και σε ενδεχόμενη παραμονή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα είναι για λογαριασμό ανώτερου… project από της Ξάνθης. «Θα μου άρεσε να δοκιμάσω και κάτι ακόμα, σε κάποια σημαντική ομάδα του εξωτερικού και αν αυτή είναι στην Ελλάδα, να είναι για ένα μεγαλύτερο πρότζεκτ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για το πως βιώνει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, ο Άμπαντ τόνισε πως προτεραιότητα όλων είναι η υγεία και ότι βρίσκεται στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αυτό που προέχει για όλους μας και μας ανησυχεί είναι να είμαστε καλά. Ισως μάλιστα είναι προτιμότερο που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Αν δεν είστε σε γκρουπ, μπορείς ακόμη να βγεις έξω».