Παρατείνεται επ’ αόριστον η αναστολή των πρωταθλημάτων σε Α2 Ανδρών και Γυναικών

Την διατήρηση της αναστολής όλων πρωταθλημάτων αλλα και την αναβολή του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Γυναικών ανακοίνωσε εκτάκτως σήμερα (20/3) η διοίκηση της ΕΟΠΕ, μετά την αύξηση των κρουσμάτων και των θυμάτων από τον κορονοϊό στη χώρα μας αλλά και τα συνεχιζόμενα αυστηρά μέτρα της κυβέρνησης για την καταπολέμηση του.

Υπενθυμιζεται ότι στην Α2 Ανδρών μετέχουν από την Θράκη οι ομάδες Άθλος Ορεστιάδας, Αθλητική Ένωση Κομοτηνής και Ερμογενης Ξάνθης ενώ στην Α2 Γυναικών η Νίκη Αλεξανδρούπολης και ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης σε έκτακτη συνεδρίασή του και λαμβάνοντας υπόψη την συνεχιζόμενη έκτακτη κατάσταση και τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του COVID-19, αποφάσισε ομόφωνα την διατήρηση της αναστολής όλων των Εθνικών Πρωταθλημάτων μέχρι νεωτέρας και την αναβολή του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.

Η Ε.Ο.ΠΕ. θα παρακολουθεί τα δεδομένα που δημιουργούνται καθημερινά και θα ενημερώνει αντίστοιχα τους φορείς του αθλήματος.»