Τέλος μετά από συνολικά 10 ώρες εκδίκασης! Προθεσμία μιας εβδομάδας για υπομνήματα, μετά την 25η Μαρτίου η απόφαση

Περίπου 3.5 ώρες διήρκεσε το δεύτερο σκέλος της συζήτησης της έφεσης της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ για την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League με την οποία αφαιρέθηκαν βαθμοί από τις δυο ομάδες.

Ουσιαστικά την Τρίτη συζητήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης η έφεση της Ξάνθης. Αναπτύχθηκαν τα επιχειρήματά της και ακούστηκε και η πλευρά του Ολυμπιακού, που επίσης έχει ασκήσει έφεση ζητώντας τον υποβιβασμό της θρακιώτικης ομάδας.

Δεν παρέστη η Λάρισα και ο Κούγιας αυτή τη φορά, ενώ και ο Πανιώνιος επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί με το έγγραφο υπόμνημά του και δεν παρακολούθησε την διαδικασία.

Οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ παρακολούθησαν μεν την διαδικασία, ωστόσο δεν μίλησαν αφού η υπόθεση αφορούσε καθαρά το μετοχολόγιο, την μεταβίβαση και την ανάπληση του πιστοποιητικού της Ξάνθης.

Σε όλες τις πλευρές δόθηκε από την έδρα προθεσμία μιας εβδομάδας για τα έγγραφα υπομνήματά τους. Με άλλα λόγια, ως τις τρεις το μεσημέρι της άλλης Τρίτης, 24ης Μαρτίου.

Κατά συνέπεια, η απόφαση δεν πρέπει να αναμένεται πριν την 25η Μαρτίου. Για την ακρίβεια, επειδή είναι πιθανό να χρειαστούν αρκετές διασκέψεις, το δεν είναι καν σίγουρο ότι θα ληφθεί έστω στα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Πλέον το πιο πιθανό είναι να πάμε και στην μεθεπόμενη και ενδεχομένως να φτάσουμε Απρίλιο.

Το ThrakiSportS παρακολούθησε όλη τη συζήτηση μέσω της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε και μετέφερε λεπτό προς λεπτό στους αναγνώστες του όλσα όσα ειπώθηκαν, όπως έκανε άλλωστε τόσο στις συνεδριάσεις ενώπιον της ΕΕΑ όσο και στις συνεδριάσεις ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League…