Πρόωρο τέλος της σεζόν για τον Σωκράτη Χαραλαμπίδη στην Αυστρία λόγω COVID-19! Το μήνυμά του…

Είναι γεγονός ότι καθημερινά πολλές ομοσπονδίες βάζουν λουκέτο στα πρωταθλήματα τους είτε προσωρινά είτε για κάποιο χρονικό διάστημα λόγω του COVID-19.

To ίδιο φαίνεται ότι συνέβη και στο Αυστριακό πρωτάθλημα στο οποίο και αγωνίζεται ο Εβρίτης ακραίος, Σωκράτης Χαραλαμπίδης, ο οποίος ευχαρίστησε την ομάδα.

Αναλυτικά το μήνυμα του Σωκράτη Χαραλμπίδη έχει ως εξής:

Δυστυχώς η σεζόν τελείωσε πρόωρα, ήταν μεγάλη μου χαρά που αγωνίστηκα με την ομάδα της UVC Ried στο πρωτάθλημα της Αυστρίας αλλά και στην Ευρώπη στο Challenge Cup. Θα ήθελα να ευχαριστήσω : όλους τους φιλάθλους μας που μας ακολουθούσαν ακόμα και στα εκτός έδρας παιχνίδια, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή με τους οποίους έζησα 8 μήνες δουλεύοντας καθημερινά πολύ σκληρά για να φτάσουμε στα Ημιτελικά του πρωταθλήματος, την διοίκηση που έκανε τα πάντα ώστε να μην μας λείψει τίποτα κάνοντας την ζωή μας πιο εύκολη. Αυτή η χρονιά θα μου μείνει αξέχαστη, ήταν η δεύτερη μου χρόνια εκτός Ελλάδας και με βοήθησε στο να μάθω πολλά. Αντίο RIED και ελπίζω ότι στο μέλλον οι δρόμοι μας θα ξαναβρεθούν!