Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τους καλυβιέρηδες στο Δέλτα Έβρου προς τον Χρήστο Πανόπουλο

Την Τετάρτη το ThrakiSportS αποκάλυψε την προσφορά σε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης που έκανε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ξάνθη Χρήστος Πανόπουλος στο καλυβιέρηδες στο Δέλτα Έβρου.

Την Πέμπτη ο σύλλογος Αινήσιο Δέλτα Εβρου εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση αναφέροντας τον ιδιοκτήτη της θρακιώτικης ΠΑΕ αλλά και άλλους φορείς που τους βοηθούς αυτές τις μέρες.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το να συνδράμουν κάποιοι σε ανάγκες που προέκυψαν στον σύλλογό μας λόγω των έκτακτων γεγονότων στον Έβρο αυθόρμητα, δεν είναι απλά συγκινητικό αλλά δείχνει τον βαθμό ενσυναίσθησης και των αντανακλαστικών της κοινωνίας μας όταν παίρνει θετικά ερεθίσματα.
Έτσι αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Εμπορικό σύλλογο Αλεξανδρούπολης, τον δικηγορικό σύλλογο, και το σωματείο καφέ-εστιασης που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα μας. Iδιαιτέρως τον κ. Χρήστο Μπακλατζή που μας προσέφερε αυτοκόλλητη σήμανση για τις πλάβες μας με logo του συλλόγου και τον μεγαλομετοχο της ΠΑΕ Ξάνθη Χρ. Πανόπουλο.

Ευχαριστούμε επίσης συλλόγους από πολύ μακριά που εξέφρασαν την αγάπη τους, την διάθεσή τους να ρθουν κι ως ανθρώπινη παρουσία στον Έβρο, ή να μας αποστείλουν τρόφιμα κλπ . Τα μηνύματα είναι πολλά και τα κρατούμε στα βάθη της καρδιάς μας.

Εκ του Διοικητικου συμβουλίου
του συλλόγου ΑΙΝΗΣΙΟ ΔΕΛΤΑ ΕΒΡΟΥ