Super League: Με Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ οι ακαδημίες του ΑΟΞ

Τρεις αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής της Ξάνθης που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League.

Εντός έδρας αγωνίζεται το Σάββατο η Κ19 ενώ εκτός έδρας αναμετρήσεις έχουμε την Κυριακή (8/3) για την Κ17 και την Κ15. 

Η Κ19 της Xanthi FC το Σάββατο (7/3) στις 10:30 υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού στα πλαίσια της εξ αναβολής 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων. Στην αναμέτρηση που θα γίνει στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων, οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να ανέβουν στην βαθμολογία. Με 23 βαθμούς ο ΑΟΞ είναι 10ος ενώ ο αντίπαλος του είναι στην 13η θέση με 15 πόντους. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ελευθεράκης, Εμίν Κεχαγιά και Σπάρταλης της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η Κ17 την Κυριακή (8/3) στις 13:30 στο αθλητικό κέντρο Lolas στην Θεσσαλονίκη θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής του Εφηβικού Πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη είναι στην 3η θέση με 43 βαθμούς και ένα αήττητο σερί 11 αγώνων, αλλά μακριά από την πρώτη δυάδα, ενώ οι γηπεδούχοι στην 1η θέση με 58 βαθμούς. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Τζίκας, Τσεχελίδης και Κωνσταντινίδης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Τέλος η Κ15 λίγο νωρίτερα την Κυριακή (8/3) στις 13:00 στο αθλητικό κέντρο Lolas για την 19η αγωνιστική του Παιδικού πρωταθλήματος θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Θεόφιλου Χατζηστάθη είναι στην 2η θέση με 20 βαθμούς στη μάχη για την είσοδο στα play off τρεις αγώνες πριν το φινάλε. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Παραδεισόπουλος, Καλορογιάννης και Τέγος της ΕΠΣ Πιερίας.