Volley League: Πρώτος προπονητής στον Ηρακλή σε ηλικία μόλις 25 ετών ο Δημοσθένης Τούμπος

Στο κυανόλευκο τιμόνι του Ηρακλή ως πρώτος προπονητής του γηραιού θα συνεχίσει ο Δημοσθένης Τούμπος μόλις στα 25 του χρόνια, καθώς παίρνει προαγωγή από τεχνικός συνεργάτης του Γιάννη Ορφανού που αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.

Μετά την ήττα του Ηρακλή στην έδρα του Ολυμπιακού και με τα προβλήματα να ταλανίζουν τον ιστορικό σύλλογο, ο Γιάννης Ορφανός παραιτήθηκε και πλέον ο Εβρίτης Δημοσθένης Τούμπος με καταγωγή από το Σουφλί, πρώην συνεργάτης Μουστακίδη στον Εθνικό, όλα δείχνουν ότι θα είναι αυτός που θα οδηγήσει τους Θεσσαλονικείς μέχρι το τέλος της σαιζόν.

Πρώτος αγώνας για τον 25 χρόνο τεχνικό ως πρώτος προπονητής του Ηρακλή θα είναι η αναμέτρηση απέναντι στον Παμβοχαϊκό, αναμέτρηση που σε μεγάλο βαθμό αναμένεται να κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα συμμετέχει στα play off και ποια στα play out – πιθανότατα μάλιστα ως αντίπαλος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια μεγάλη πρόκληση για τον μόλις 25 ετών Δημοσθένη Τούμπο, ο οποίος ωστόσο συνεχίζει μια μεγάλη παράδοση που έχει ο Έβρος να αναδεικνύει κορυφαίους προπονητές. Δεν είναι τυχαίο ότι με τον Τούμπο γίνονται τέσσερις οι Εβρίτες πρώτοι προπονητές στην Volley League των μόλις δέκα ομάδων την φετινή σεζόν, δεδομένης της παρουσίας του Κώστα Δεληκώστα στον ΠΑΟΚ, του Ανέστη Γιαννακόπουλου που πρόσφατα ανέλαβε την θέση του επίσης Εβρίτη παραιτηθέντα Δημήτρη Ζλατιλίδη στον ΟΦΗ και φυσικά του Γιώργου Ανδραβίζου στον Εθνικό.